ATEX Dino

De Dino ATEX is ontwikkeld voor verladingen van explosiegevaarlijke stoffen naar bulkwagens, zoals zetmeel, suiker, melkpoeder, lactose en vergelijkbare poeders.

In het ontwerp is uitgegaan van maximale stofreductie en een zo groot mogelijke laadsnelheid. In deze Dino zijn alle hotspots die een explosie kunnen veroorzaken aangepast. De Dino ATEX wordt per project ontwikkeld in samenwerking met onze notified body TÜV in Duitsland. Bij iedere Dino ATEX zit een ATEX-constructiedossier. Uiteraard is het mogelijk deze Dino aan uw wensen aan te passen, binnen het kader van de technische mogelijkheden die we hebben voor het ATEX-design.

Met onze standaarduitvoeringen kunnen wij in veel situaties direct een passende oplossing bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een specifieke uitdaging vaak om een klantspecifieke Dino vraagt. In overleg met onze sales engineer stelt u ook uw eigen Dino samen die perfect is uitgerust voor uw specifieke verlading.

ATEX Dino

Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring