Dino Light

De Dino Light is speciaal ontwikkeld voor het verladen van één product waarbij geen productwissel of reiniging nodig is. Tegen lagere kosten kan zo toch een topmachine worden geleverd voor het verladen van plastic korrels (bijv. PE of PP) en chemische poeders, korrels of granulaten.

Omdat reiniging bij deze verladingen niet nodig is, heeft de Dino Light geen openklapbaar bovenluik of een trap langs de schroef. Deze machine wordt met hulp van een heftruck omhoog gezet waarna de operator hem met een steel bar fixeert. Mocht daar toch behoefte aan zijn, dan kan ook deze Dino aan uw wensen worden aangepast.

Met onze standaarduitvoeringen kunnen wij in veel situaties direct een passende oplossing bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een specifieke uitdaging vaak om een klantspecifieke Dino vraagt. In overleg met onze sales engineer stelt u ook uw eigen Dino samen die perfect is uitgerust voor uw specifieke verlading.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring