Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

NieuwsSuccesvolle knuffelactie personeel Van Beek Schroeftransport

Vorig jaar december organiseerde Van Beek Schroeftransport uit Drunen een eerste actie om knuffelspeelgoed in te zamelen voor kinderen in Zuid Afrika. Dit jaar riep Van Beek opnieuw haar personeel op om zoveel mogelijk knuffeldieren mee te brengen naar het Sinterklaasfeest. En met succes! Dit jaar was de opbrengst dubbel zoveel voor het Garutha Centre, een crèche- en zorginstelling voor zieke en kansarme kinderen in Zuid Afrika.

Vol trots lieten de kinderen van Van Beek Sinterklaas bij binnenkomst een grote berg knuffels zien. Ze herinnerden zich de foto's van vorig jaar waarop hun oude knuffels heel herkenbaar terug te zien waren in de armen van deze kinderen in Zuid Afrika.

De foto's waren verstuurd door Sarie Mommsen, hoofd van Garutha Centre. In de begeleidende brief schreef zij aan Van Beek. "De knuffels zijn meer dan welkom voor deze kinderen. We hebben ongeveer 1000 kinderen onder ons hoede in het Hoedspruit gebied. Speelgoed is erg speciaal voor hen, voor de meeste kinderen zijn deze knuffeldieren het eerste knuffeldier in hun leven. Ik heb de knuffels uitgedeeld aan de kinderen in Twinswalo Hospital in Arconhoek. Het was moeilijk voor mij om de knuffels uit te delen, veel kinderen hebben geen ouders meer en alleen een oudere broer of zuster zorgt voor hen. Zoveel dank aan jullie allen, nu hebben ze iets om mee te spelen en knuffelen."

Half december gingen er 12 dozen vol speelgoed op transport van Drunen naar Zuid Afrika en nog net op tijd voor kerst werden ze door het Garutha Centre in ontvangst genomen. “Sommige kinderen wisten niet wat hen overkwam” is wat Sarie Mommsen schreef. Van Beek hoopt andere bedrijven door deze actie te inspireren.

 

Archief