Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

NieuwsTerugblik “beurzenseizoen” Van Beek

De afgelopen twee maanden waren drukke tijden voor het van Beek team. We waren vertegenwoordigd op maar liefst vier beurzen, verdeeld over zeer verschillende locaties en gericht op zeer verschillende doelgroepen. We blikken even terug...

Het begon allemaal van 20 t/m 22 september met onze Dino Bulkwagenvuller op de Transport & Logistics in Antwerpen. Onze Dino specialisten Roel Kneepkens en Peter Verhoeven hebben een groot aantal geïnteresseerden mogen verwelkomen waardoor de beurs voor ons zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar was.

Van 27 t/m 29 september was het de beurt aan onze klassieke schroeftransporteurs en onze Van Beek schroefwarmtewisselaars om naar de IPB in Shanghai, China te gaan. Hier werden wij vertegenwoordigd door onze Chinese agent Compass Bulk Handling. China is ook voor ons een zeer snel groeiende markt en met Compass hebben wij een uitstekende partner om deze anders zeer lastig benaderbare markt, te veroveren.

Op 5 en 6 oktober waren we weer een stuk lokaler aan de slag en wel in Rotterdam op de SOLIDS 2011. Net als in China waren we ook op deze beurs vertegenwoordigd met Van Beek. De SOLIDS bewijst iedere editie weer een mooie gelegenheid te zijn om informatie uit te wisselen met klanten en collega’s. Lekker druk en vooral goed georganiseerd.

De laatste beurs en meteen hoogtepunt van ons “beurzenseizoen” was de Powtech in Nürnberg, Duitsland van 11 t/m 13 oktober. Met onze grootste stand ooit (72m²) was er dit jaar voldoende ruimte om een "echte" schroefwarmtewisselaar aan onze bezoekers te laten zien. De getoonde machine was een screw heat exchanger type CTV800 in RVS316 voor het verwarmen van water met visafval (met visolie en graten variërend tussen 40 en 50mm) die geleverd zal worden aan het Noorse bedrijf Biomega AS. Voor meer informatie over de tentoongestelde machine én een filmpje van onze stand klikt u hier.

De Powtech is een beurs met internationale allure en voor ons een mooie gelegenheid ons wereldwijde agenten netwerk bijeen te brengen. Tijdens de beurs zijn de contracten getekend met KEMUTEC, als reseller Van Beek nu verantwoordelijk voor geheel Noord Amerika.

 

Archief