Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

NieuwsVan Beek onderscheiden met Graydon Award

Van Beek Schroeftransportsystemen heeft een Graydon Award ontvangen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt aan bedrijven die tot de top van de financieel gezonde bedrijven in de branche behoren.

De ontvangst van de Graydon Award betekent dat Van Beek tot de 3% beste financieel solide bedrijven in de proces- en maakindustrie behoort. Perry Verberne, algemeen directeur van Van Beek, is trots op deze onderscheiding: “In een tijd dat veel bedrijven financieel in zwaar weer verkeren, onderstreept deze onderscheiding dat wij een gezond en sterk bedrijf zijn, waar klanten en leveranciers op kunnen vertrouwen.”

Graydon is een informatiebron over onder andere de kredietwaardigheid van ondernemingen, zodat bedrijven verantwoord zaken kunnen doen. Hiertoe houdt Graydon dagelijks haar bedrijvendatabase bij. Hierin worden veel factoren meegenomen, zoals omzetcijfers, jaarcijfers en betaalgedrag. Bobby Schuitemaker van Graydon Nederland BV overhandigde de onderscheiding persoonlijk aan Perry Verberne, algemeen directeur bij Van Beek.

 

Archief