Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

NieuwsVan Beek op Industrial Processing, u kunt er niet omheen!

Als bezoeker op de Industrial Processing komt u ons geheid een aantal keren tegen. Allereerst verwelkomt een van  onze hoogvullers u bij de ingang. Op het paviljoen van de Fabriek van de Toekomst ziet u onze Smart Dino 4.0 al van verre staan. Ook staat daar de unieke weegschroef die we in samenwerking met Penko Engineering hebben ontwikkeld en die u zelf kunt uitproberen. Als het tijd is om uzelf of uw telefoon op te laden, bent u van harte welkom voor een vitamine boost aan onze smoothiebar en voor uw telefoon krijgt u een powerbank cadeau als u ons het geheime code woord ‘innovatie’ influistert. Graag tot ziens op onze stand 12.D010!

Zelf storingen simuleren op de Dino 4.0

In de Fabriek van de Toekomst zijn onze nieuwste innovaties te bedienen, zoals de Dino 4.0. Onze Dino bulkwagenvuller is natuurlijk al jaren een vertrouwde betrouwbare machine. Het bijzondere aan de Smart Dino is dat deze alles monitort wat er gebeurt en dat maakt onder meer het uitlezen van storingen wel heel eenvoudig.

Deze Smart Industry kunt u op onze stand zelf ervaren. Op twee grote schermen kunnen u storingen op de Dino simuleren en vervolgens aflezen op het monitoringssysteem.

Capaciteit weegschroef met een handomdraai aanpassen

Een andere noviteit die u zelf mag bedienen is de weegschroef die wij samen met Penko Engineering hebben ontwikkeld. Deze schroef weegt nauwkeurig het product tijdens het transport en geeft aan hoeveel kilo hij per uur doorvoert en kan worden gebruikt voor nauwkeurig dosering.

De bezoekers kunnen de capaciteit eenvoudig op- of terugvoeren, waarop de schroeftransporteur direct reageert met een aanpassing van het toerental. Ook kunt u de schroef het commando geven om na een bepaalde hoeveelheid te stoppen met het transport.

Hoogvuller voor het probleemloos opvoeren van poeders en korrels

Dat hoogte geen probleem hoeft te zijn voor onze hoogvullers ziet u al bij de ingang van het beursgebouw. Hoogvullers zijn in de praktijk altijd maatwerk. Poeders en korrels kunnen met een hoogvuller stofvrij worden opgevoerd en zijn hierdoor uitermate geschikt voor de sectoren voeding, chemie en farmacie. Wilt u weten of de hoogvuller een aanwinst is in uw productieproces? Vraag het aan onze sales engineers op de stand.

Een bezoek aan onze stand brengt je weer op 100%

Onder het motto 'kom je opladen bij Van Beek' geven we iedereen die onze stand bezoekt naar aanleiding van deze mailing een powerbank. Niet alleen telefoons, ook de mens zelf kan zich bij ons opladen. Op onze stand is namelijk een heuse smoothiebar aanwezig!

We verwelkomen u dus graag op onze stand 12.D010 tijdens Industrial Processing 2016 van 4 tot en met 7 oktober in de Jaarbeurs Utrecht. Heeft u een opgeladen telefoon, geen trek in een smoothie, bent u niet nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen maar wilt u een technische vraag stellen? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag!

 

Archief