Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Nieuws

Reijnders verlaadt cokes snel, stofvrij en veilig met Dino

Ooit begonnen als transportbedrijf en geëvolueerd tot handelsonderneming in kolenproducten. Dat is in een notendop de geschiedenis van Reijnders BV  uit Boxtel. De nieuwste stap in deze evolutie is de aanschaf van een Dino mobiele bulkwagenvuller. “Dankzij de Dino kunnen we veel meer werk verzetten voor onze klanten”, zegt productieplanner Ruud van Kollenburg. Maar er zijn nog belangrijkere voordelen die hem tot een tevreden klant maken.

Lees verder
 

Ontdek hoe de Dino uit het ei komt

Om een krachtige Dino op de wereld te zetten komt er heel wat kijken. In een glimp ziet u in deze film wat er van begin tot eind gebeurt bij de totstandkoming van onze mobiele bulkwagenvuller; de Dino. Alle facetten, van overleg met de klant tot productie en afname, komen in deze bondige maar boeiende film aan bod. 

Lees verder
 

De ‘Smart Dino’, een logische stap in kostenbesparing

Zoals bekend werken we aan het ‘smart’ maken van onze mobiele bulkwagenvuller Dino. We rusten de Dino uit met sensoren om bijvoorbeeld te kunnen voorspellen wanneer onderhoud nodig is. Om te voorkomen dat we zelf het wiel opnieuw uitvinden werken we hiervoor samen met een partner die onze visie deelt en al veel ervaring heeft op dit gebied; UVS Industry Solutions. Directeur van het bedrijf Eveliene Langedijk licht toe waarom is besloten de Dino 4.0 te ontwikkelen.

Lees verder
 

Dino maakt value added logistics mogelijk voor RL-TRANS

De Finse logistieke dienstverlener RL-TRANS maakte net als veel andere logistieke bedrijven een ontwikkeling door waarbij de aanschaf van onze mobiele bulkwagenvuller Dino haast vanzelfsprekend is. Als extra service naar hun klant regelt het bedrijf nu de op- en overslag van bulkgoederen en daarvoor is een Dino een perfecte oplossing. “We zijn zeer tevreden met de prestaties van onze Dino”, zegt Market Manager Andreas Lindedahl van RL-TRANS. 

Lees verder
 

Smart Industry maakt Dino-bulkwagenvullers slim

Een Dino-bulkwagenvuller die zelf een seintje verstuurt als een onderdeel niet lekker loopt of als onderhoud nodig is. In moderne taal zijn daar verschillende termen voor: Smart Industry, the internet of things of Industry 4.0. Van Beek laat zien dat deze nieuwe ontwikkeling het mogelijk maakt om met een al jaren bestaand vertrouwde machine opnieuw voorop te lopen: onder de naam ‘Dino Wireless Monitoring System’.

Lees verder
 

Dino-bulkwagenvuller verovert Tsjechië via nieuwe agent Hennlich Engineering

In Oost-Europese landen verrijzen steeds meer productie-fabrieken die aan het westen gelieerd zijn. Een logisch gevolg is dat in deze landen ook steeds meer bulktransport plaatsvindt en daarmee stijgt vanzelf de behoefte aan een mobiele bulkwagenvuller zoals de Dino. Van Beek is dan ook verheugd aan te kondigen dat een geschikte agent is gevonden voor de verkoop van de Dino in Tsjechië.

Lees verder
 

Mr. Bulk Truck Loader op Facebook en Twitter

Mr. Bulk Truck Loader is het alter ego van Roel Kneepkens, de man die zich bezig houdt met de Dino bulkwagenvullers. Vanaf 1 november jongstleden is hij te volgen via Twitter en Facebook, waar hij dagelijks over de Dino vertelt.

Lees meer
 

Glucose toevoegen in continu proces

Aan één van de meest moderne suikerfabrieken in Roemenië hebben wij een aantal machines geleverd voor de optimalisatie van hun productieproces. Voor deze optimalisatie hebben wij onder andere twee big bag losstations, twee hoogvullers, een opvoerschroef en een doseerschroef geleverd.

Lees meer
 

Dino bulkwagenvuller vult suikertekort Europa aan

Door de hoge wereldmarktprijzen is er een suikertekort ontstaan op de Europese markt. Veel suikerverwerkende bedrijven importeren daarom de zoetstof van buiten Europa. In big bags wordt de geïmporteerde suiker aangevoerd en daarna overgeheveld in silowagens. Suikerverwerkers ontdekken hiervoor opvallend vaak de Dino Bulkwagenvuller van Van Beek. In korte tijd zijn er door Van Beek een zestal Dino’s geleverd aan vijf verschillende eindgebruikers in de suikerindustrie.

Lees meer
 

DINO Summer Deal : Magneet en bijpassende uitloop voor € 5.995,- (excl. montage)

Uw eindklanten stellen steeds hogere eisen en U krijgt te maken met verscherpte controles. Dan is het prettig te weten dat er tijdens uw verlading een fase is ingebouwd waarbij ferro-deeltjes uit de productflow worden genomen.

Lees meer
 

Dino bulkwagenvuller op Transport & Logistics in Antwerpen

Van 20 tot en met 22 september aanstaande vindt in Antwerpen de beurs Transport & Logistics plaats. Voor ons een mooie mogelijkheid om u persoonlijk (hernieuwd) kennis te laten maken met onze Dino bulkwagenvuller.

Lees meer
 

Steinkühler kiest voor Dino bulkwagenvuller

Steinkühler is gespecialiseerd in het transport van poeders en vloeistoffen (voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie) en marktleider op dit gebied in Europa. Voor hun vestiging in Krefeld (waar stortgoed verladen wordt vanuit bigbags in silowagens) vonden zij in de Dino Silverline van Van Beek een veilige en snelle oplossing voor het verladen van stortgoed.

Lees meer
 

Dino® bulkwagenvuller "live" te zien op de Powtech

Efficiënt bulkgoederen verladen? Kom op de Powtech naar standnummer 9-232 van Van Beek en u krijgt "live" onze Dino® type DR300 Silverline te zien!

Met de Dino® bespaart u tijd, werkt u veilig en beschikt u over een degelijke, makkelijk reinigbare en eenvoudig te bedienen verlader. Bovendien heeft de bulkwagenvuller nauwelijks onderhoud nodig.

Lees meer
 

Dino bulkwagenvuller geslaagd voor test bij Vollers in België

Om vooraf helemaal zeker te zijn van de werking van de Dino bulkwagenvuller heeft Vollers België een klein half jaar de Rental Dino van Van Beek uitgebreid getest voor het verladen van plastic granulaat uit bigbags naar silowagens.

Lees meer
 

Van Beek met Dino bulkwagenvuller op Transport & Logistics Antwerp

TRANSPORT & LOGISTICS is een professioneel platform waar managers, beslissingnemers, academici en specialisten op het gebied van transport & distributie, warehousing & handling en datacommunicatie & software hun kennis en ervaring uitwisselen. Deze beurs wordt gehouden van 20 t/m 22 oktober 2009 in Antwerpen, België.

Lees meer
 

Huur een dino bulkwagenvuller

Regelmatig krijgen we vragen vanuit de markt naar mogelijkheid tot het huren van een Dino Bulkwagenvuller voor een tijdelijk project. Van Beek komt daarom met een nieuw concept: Rent a Dino!

Lees meer
 

SilverLine actiemodel

Van Beek produceert en levert al jaren de beste bulkwagenvuller ter wereld. Een betrouwbaar concept op basis van schroeftransport, snel, veilig en een rendabele investering. Nieuwe kopers kunnen nu tijdelijk profiteren van een aantrekkelijk actiemodel: Dino DR300 SilverLine.

Lees meer
 

Nijhof-Wassink kiest voor 'dedicated' gebruik Dino bulkwagenvuller

Nijhof-Wassink Transport, specialist in bulktransport over weg, spoor en water heeft onlangs opnieuw geïnvesteerd in een tweede Dino bulkwagenvuller van Van Beek uit Drunen. Deze investering verdient zich terug doordat zij de Dino volledig 'dedicated' inzetten.

Lees meer
 

Heidelberg Cement Group gaat samenwerken met Van Beek Schroeftransport

Onlangs heeft Van Beek Schroeftransport uit Drunen de eerste speciale Dino® Bulkwagenvuller geleverd aan Norcem AS in Moermansk, onderdeel van de Heidelberg Cement Group. Samen met de klant is een speciale configuratie ontwikkeld voor cement handling in Rusland. Ook andere onderdelen binnen Heidelberg hebben belangstelling getoond.

Lees meer
 

De Van Beek silowagenvuller: Dino

Naast rechttoe-rechtaan betaling heeft Van Beek een aantal alternatieve mogelijkheden gecreëerd om tot aanschaf te kunnen overgaan, of gebruik te kunnen maken van een nieuwe Dino®. Gespreide betaling, huur, lease en koop met gegarandeerde terugkoopgarantie

Lees meer
 

Stofafzuiging op de Dino® bulkwagenvuller

Stofontwikkeling is een steeds terugkerend probleem bij het verladen van Big Bags in silowagens. Van Beek heeft inmiddels diverse oplossingen ontwikkeld om de deze stofproblematiek te lijf te gaan

De stofproblematiek bij een Dino® valt eigenlijk in twee stukken uiteen: Stofontwikkeling rondom stortbak en stofontwikkeling bij de uitloop

Lees meer
 

Exotische Dino® bulkwagenvuller voor A&MCC op Curaçao

Voor overslag van hoogovencement vanuit big bags naar bulkwagens

Argos & Mijnmaatschappij Cement Company (A&MCC) in Willemstad op Curaçao, zocht wereldwijd naar een mobiele installatie voor het verladen van hoogovencement vanuit big bags naar bulkwagens. Na een gedegen selectie bleek de cement Dino® van Van Beek de beste configuratie te hebben. Al was deze iets hoger in aanschafprijs, “De snelle terugverdientijd van de Dino® en goede zorg door Van Beek gaf voor ons uiteindelijk de doorslag” aldus Maarten van de Laar, Manager TD bij A&MCC.

Lees meer
 

Treinwagons en hoge containers gemakkelijk te vullen met nieuwe Dino XXL

Twee nieuwe uitvoeringen van de bulkwagenvuller Dino® maken het nu eenvoudig hogere (vierkante) opslagsilo’s zoals treinwagons en containers te vullen.Deze XL en XXL Dino’s van Van Beek  werden aanvankelijk op verzoek van twee klanten ontwikkeld, Ze blijken echter voor zo veel klanten de oplossing waar ze naar zochten dat de Dino’s aan het standaard assortiment zijn toegevoegd.

Lees meer
 

Archief