Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Nieuws

Schroeftransporteurs snel reinigbaar met Van Beek Hypreme

Dankzij de innovatieve reinigingstechnieken van Van Beek kunnen ook schroeftransporteurs aan de strengste hygiënenormen voldoen. In sommige segmenten van de cosmetische, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie werden schroeftransporteurs eerder niet als een optie gezien, maar de Hypreme-producten SpeedClean en EasyClean brengen daar verandering in.

Lees verder
 

Celsimix: ontwikkeld voor veelzijdige en lastige mengsels onder gecontroleerde temperatuur.

Voor toepassingen die standaardmengers in de voedingsmiddelen- en chemische industrie niet aankunnen heeft Celsius de Celsimix ontwikkeld. Het begon als een project om caramel en noten te mengen, maar inmiddels maakt ook de chemische industrie dankbaar gebruik van deze bijzondere menger.

Lees verder
 

Op zoek naar de beste manier om een monster van uw product te nemen?

Het controleren van uw product tijdens het verwerkingsproces is van groot belang om de kwaliteit op peil te houden. Maar hoe neemt u op een veilige manier een representatief monster zonder het hele proces stil te hoeven leggen? Hiervoor heeft Van Beek de Sample Screw ontwikkeld: een innovatieve eenvoudig te reinigen monsternemer.

Lees verder
 

Van Beeks innovatieve SpeedClean in de race voor Accenture Innovation Award

Van Beeks innovatieve schroevenreinigingsmethode SpeedClean dingt mee naar een prijs in de Accenture Innovation Awards. Het concept dat het reinigen van schroeftransportsystemen drastisch versnelt is geaccepteerd in de categorie smart manufacturing.

Lees verder
 

Verse rode kool behoudt bij Ardo zijn smaak en warmte door bijzondere trogtransporteurs

‘Wij bewaren wat de natuur ons geeft’ is al meer dan 40 jaar het motto van ARDO B.V. uit Zundert, de grootste producent van diepvriesgroenten en diepvriesfruit in Europa. Van Beek draagt, met het leveren van een gesloten systeem van drie trogtransporteurs, bij aan het behoud van smaak, kleur en vorm tijdens het verwerkingsproces van rode kool tot diepvriesgroente. Speciale voorzieningen als CIP leidingen, flat-body kogelkranen en waterparelstralenafwerking zorgen voor een hygiënisch transport van de geblancheerde rode kool en optimale reinigbaarheid van de schroeftransporteurs.

Lees meer
 

Opvoerschroef als verantwoord tussendoortje bij productie Sultana's

Voor Koninklijke Verkade uit Zaandam heeft Van Beek een drietal mobiele opvoerschroeven ontworpen en geleverd voor het veilig en efficiënt toevoegen van kaneelsuiker en stroopschilfers aan het productieproces van Sultana biscuits.

Lees meer
 

Hygiënisch schroeftransport ten behoeve van productie Cheddar kaas

Van Beek heeft een schroeftransporteur geleverd met een extreem hoog hygiënisch afwerkingsniveau aan Tetra Pak Tebel B.V. uit Heerenveen. Deze trogtransporteur wordt gebruikt bij de productie van Cheddar kaas in Noord-Ierland.

Cheddar kaas is een gele tot oranje, wat pittig smakende, van koemelk gemaakte kaas die oorspronkelijk ambachtelijk gemaakt werd in het Engelse dorpje Cheddar. Tegenwoordig wordt deze kaas

Lees meer
 

Van Beek lanceert de verbinding tussen hygiëne en schroeftransport: Hypreme

Hygiëne en schroeftransport komen samen in de naam Hypreme. Een nieuw concept van Van Beek waarbij beheersbaarheid van hygiëne het uitgangspunt is. Speciaal ontwikkeld voor food, pharma en chemie. Het complete ontwerp staat in het teken van het voorkomen van microbacteriële groei en het grondig kunnen reinigen en inspecteren. Daarmee biedt Hypreme beheersbaarheid in productieprocessen waarbij alles draait om hygiëne.

Lees meer
 

Optimale hygiëne door gepatenteerde SpeedClean concept

De hygiënenormen worden voortdurend aangescherpt voor de farmacie, cosmetica en vlees- en voedselverwerkende industrie. Het reinigen van machines heeft prioriteit om te kunnen voldoen aan alle strenge hygiënische en aseptische eisen. Continu en zorgvuldig streeft men naar een hogere snelheid in reiniging om kosten en claims te besparen. Van Beek heeft voor deze specifieke sectoren een gepatenteerde innovatieve schroevenreinigingsmethode ontworpen; het concept ‘SpeedClean’ dat reinigen van schroeftransportsystemen drastisch versnelt, verbetert en ergonomisch maakt.

Lees meer
 

Archief