Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Nieuws

Van Beek geeft terugkoopgarantie op ál haar machines

Met ‘Van Beek Refurbished’ verlengen wij de levensduur van onze machines. Zo dragen we bij aan het verduurzamen van de procesindustrie. Op alle schroeftransporteurs van Van Beek hanteren wij vanaf 1 december 2018 een terugkoopgarantie. Deze garantie geldt niet alleen voor de schroeftransporteurs die vanaf deze datum onze fabriek verlaten, maar voor alle machines die ooit door Van Beek zijn gebouwd. ‘Van Beek Refurbished’ is ontstaan uit een samenwerking met onze partner Surplus Select.

Lees verder
 

Smart Industry maakt Dino-bulkwagenvullers slim

Een Dino-bulkwagenvuller die zelf een seintje verstuurt als een onderdeel niet lekker loopt of als onderhoud nodig is. In moderne taal zijn daar verschillende termen voor: Smart Industry, the internet of things of Industry 4.0. Van Beek laat zien dat deze nieuwe ontwikkeling het mogelijk maakt om met een al jaren bestaand vertrouwde machine opnieuw voorop te lopen: onder de naam ‘Dino Wireless Monitoring System’.

Lees verder
 

Wacht niet af, maar plan uw machineonderhoud en service nu

De zomer is een geliefde en zeer geschikte periode om onderhoud en revisie te verrichten aan machines. Nu de buitentemperatuur weer oploopt, stijgt bij ons ook het aantal service aanvragen. Een schroeftransporteur vergt relatief weinig onderhoud, maar structureel onderhoud is essentieel.

Lees meer
 

Asset Management op slibdroogproject Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

De term ‘Asset Management’ wordt steeds meer gehoord binnen organisaties die zich bezighouden met beheer en onderhoud van technische installaties. Bij Asset Management draait het om het verantwoord, duurzaam en kosteneffectief omgaan met de bedrijfsmiddelen, ‘de Assets’. Wij hebben door de wisselwerking met onze klanten in verschillende industrieën, veel ervaring opgedaan ten aanzien van ‘Asset Management’. Hierdoor kunnen wij meerwaarde leveren aan onze klanten. Een voorbeeld hiervan is onze samenwerking met het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) bij hun slibdroogproject in Beverwijk.

Lees meer
 

Uw onderhoud in vertrouwde handen bij Van Beek Schroeftransport

Een groeiend aantal klanten betrekt ons in een vroeg stadium in het onderhoud van de machines. Onze specifieke kennis van de machine gecombineerd met de onderhoudseisen en programma’s van onze klanten resulteren steeds vaker in het vastleggen van afspraken in een onderhoudscontract.

Lees meer
 

24/7 service bij Van Beek

Van Beek is altijd beschikbaar voor service, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Een telefoontje naar onze speciale servicetelefoon met nummer 06-53287258 is voldoende. Deze is op 3 januari jongstleden in gebruik genomen en 24/7 bereikbaar!

Lees meer
 

Huur een dino bulkwagenvuller

Regelmatig krijgen we vragen vanuit de markt naar mogelijkheid tot het huren van een Dino Bulkwagenvuller voor een tijdelijk project. Van Beek komt daarom met een nieuw concept: Rent a Dino!

Lees meer
 

Onderhoud en spare parts

De Dino vergt over het algemeen weinig onderhoud. Toch is het raadzaam periodiek uw Dino te laten controleren op essentiele punten zoals aandrijving, afdichting en lagering. Van Beek verzorgt dat uiteraard graag voor u.

Lees meer
 

Archief