Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Nieuws

Forse uitbreiding testcentrum

Het testcentrum van Van Beek is in de afgelopen drie maanden flink uitgebreid, zowel op het gebied van apparatuur en techniek als kennis en medewerkers. Hierdoor kan Van Beek nog complexere vraagstukken beantwoorden zoals bijvoorbeeld vragen met betrekking tot veranderende materiaaleigenschappen bij verhitting en/of koeling, thermografisch onderzoek en pyrolyse.

Lees meer
 

Schroeftransport oplossing voor loodrecht transport magnesium

Al enige jaren kampte SMA Mineral Magnesia AS uit Porsgrunn (Noorwegen) met een transportprobleem bij het opvoeren van hun afvalproduct gehydrateerd magnesium. Graag wilden zij hun afvalproduct hergebruiken, maar geen enkele schroevenbouwer in Scandinavië kon een systeem aanbieden waarmee het magnesium loodrecht opgevoerd wordt naar de verbrandingsoven. Totdat per toeval, dit probleem voorgelegd werd aan Van Beek en zij een oplossing boden in de vorm van een asloos schroeftransportsysteem.

Lees meer
 

Een volledig ingericht Testcentrum

Geen investering en toch een volledig ingericht Testcentrum tot uw beschikking!

Van Beek heeft als enige leverancier van schroeftransport haar testcentrum open gesteld voor al haar klanten. U kan gebruik maken van de uitgebreide faciliteiten en kan testen met diverse testmachines.

Lees meer
 

Archief