Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

NieuwsWelkom op Solids Antwerpen 2016

Welkom op Solids Antwerpen 2016

Amai zeg! Op Solids Antwerpen treft u op 19 en 20 oktober a.s. werkelijk alle innovaties in het bewerken en verwerken van vaste stoffen bij elkaar. Elf geselecteerde innovaties worden uitgelicht in de ‘Innovations on Tour’, de weegschroef van Van Beek en Penko Engineering is er daar een van!

We nodigen u graag uit om op onze stand deze weegschroef zelf uit te proberen. En voor u als goede relatie van Van Beek ligt een powerbank klaar als u het geheime codewoord weet… Daarover later meer.

Graag tot ziens op onze stand J4300!

Pas zelf de capaciteit van onze weegschroef aan

Onze innovatieve weegschroef, die wij samen met Penko Engineering hebben ontwikkeld, mag u op onze stand zelf bedienen. Deze schroef weegt nauwkeurig het product tijdens het transport en geeft continu de doorvoer aan. Een uitkomst voor precieze dosering!

Voer de capaciteit eenvoudig op of terug, waarop de schroeftransporteur direct reageert met een aanpassing van het toerental. Ook kunt u de schroef het commando geven om na een bepaalde hoeveelheid te stoppen met het transport.

Geselecteerde expert ‘Innovations On Tour’

 

Ontdek in één dag alle innovaties uit de procesindustrie die betrekking hebben op de handling en processing van droge stoffen. ’Innovations on Tour’ neemt u mee langs experts die op hun stand het innovatieve en onderscheidende karakter van hun product, dienst of toepassing aan u presenteren. Van Beek is één van deze geselecteerde experts en verzorgt beide beursdagen van 11.45 – 11.55 uur een presentatie over de ‘Continu Weegschroef’ op de eigen stand J4300. U bent van harte welkom! Heeft u de presentatie gemist? Vertel het ons en wij doen deze speciaal voor u nog even dunnetjes over.

Een bezoek aan onze stand brengt u weer op 100%

Onder het motto 'Kom je opladen bij Van Beek' krijgt iedereen, die naar aanleiding van deze mailing onze stand bezoekt, een gratis powerbank! Voorwaarde is dat u ons het geheime codewoord ‘innovatie’ influistert…

 

Archief