Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Onze Branches: Chemie

Chemie

Van Beeks schroeftransporteurs worden veelvuldig ingezet in de chemische industrie. Van Beeks team is dan ook vaak al bekend met de specifieke eigenschappen van het te transporteren product.

De ontwerpen van dergelijke toepassingen in de chemie worden vaak in samenwerking met de klant gemaakt. De specifieke eisen van de klant worden hierbij gekoppeld aan de jarenlange ervaring van Van Beek.

 

Van Beek verbindt hygiëne en schroeftransport: Hypreme

Hygiëne en schroeftransport komen samen in Hypreme. Bij Hypreme-producten is beheersbaarheid van hygiëne het uitgangspunt. Speciaal ontwikkeld voor food, pharma en chemie. Het complete ontwerp staat in het teken van het voorkomen van microbacteriële groei en het grondig kunnen reinigen en inspecteren van het systeem. Daarmee biedt Hypreme beheersbaarheid in productieprocessen waarbij alles draait om hygiëne.

 

Unieke oplossingen dankzij unieke combinaties

Met het Hypreme concept wordt elk systeem volledig op uw productieproces afgestemd. Immers, aan hygiëne in de pharma worden andere eisen gesteld dan in de vleesverwerkende industrie. Van Beek levert daarom geen kant-en-klare oplossing. Met u ontwerpen wij een transportlijn die optimaal rekening houdt met de gestelde hygiëne-eisen. Door gezamenlijk de juiste keuzes te maken uit materialen, afwerkingsniveaus, lageringen, afdichtingen, aandrijvingen en inspectie- en reinigingvoorzieningen maakt Hypreme elke gewenste combinatie in hygiënisch schroeftransport mogelijk.

Hypreme legt de juiste verbindingen tussen de kennis van onze speciaal opgeleide engineers, productiemedewerkers, leveranciers van componenten en materialen, instituten (TNO en EHEDG) en uw behoeften binnen het productieproces. Samen vormen deze elementen het recept voor een uniek hygiënisch schroeftransportsysteem.

 

Trogtransporteurs

Kokertransporteurs

 

Fijndosering

Grof-/Fijndosering

Weegschroef

 

Bulkwagenvuller "Dino®"

Hoogvullers

Verticale transporteurs

Bigbag lossystemen

 

Brekers

Bunkers

Stortkabinet

Zakkenverdichter

Losbodems

Woelers

 

SpeedClean

EasyClean

Monstername schroeven

 

ATEX-typegoedkeuring

Processing Projecten