Servicemonteur

Ben jij monteur in hart en nieren? Werk je graag op locatie, waarbij je aangestuurd wordt door collega’s vanuit de binnendienst, maar behoud je ook graag de binding met een familiair bedrijf? Lees snel verder en wellicht word jij onze nieuwe servicemonteur! Van Beek biedt al ruim 75 jaar totaaloplossingen voor schroeftransport waarbij hoogwaardige kwaliteit en eersteklas service kenmerkend is. Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in Nederland, België & Duitsland maar we leveren onze machines wereldwijd in met name de milieu-, recycling-, chemische-, farmaceutische & (dier)voedingsmiddelenindustrie.

Binnen ons serviceteam werk je in eerste instantie met een directe collega. Samen met je collega ga je op pad, met als vertrekpunt thuis óf de werklocatie in Drunen. Als servicemonteur ben je verantwoordelijk voor de reparatie, onderhoud en plaatsen van (nieuwe) machines. Denk bij reparaties aan zowel het vervangen van mechanische onderdelen als het uitvoeren van laswerk, dit om ervoor te zorgen dat de productie bij de klant zo snel mogelijk hervat kan worden. De functie is in dagdienst en werktijden zijn afhankelijk van opdracht en locatie.

Als er even geen “buitenwerk” is werk je met je collega’s mee in Drunen, hierdoor verwachten wij dat je een hoge dosis aan aanpassingsvermogen bezit. In de functie servicemonteur ben je het visitekaartje van ons bedrijf, het is dus van belang dat je een fijne gesprekspartner bent voor klanten. Het is belangrijk dat je in staat bent om snel te kunnen schakelen en het overzicht weet te behouden in hectische situaties. Oplossingsgericht denken is hierin ook een zeer belangrijke eigenschap. Verder is het voor zowel de klant als ons eigen service en/of verkoopteam van groot belang dat jij problemen signaleert en ook informatie kunt verzamelen. Om al onze doelstellingen te kunnen bereiken, krijg je een gedegen inwerktraject zodat jij je functie goed maar vooral met plezier kan uitoefenen!

Wie ben jij?

✓ Je hebt affiniteit met techniek.
✓ Je hebt ervaring met TIG + MAG Lassen.
✓ Je bent bereid om af en toe in de avond en in het weekend te werken.
✓ Je bent in het bezit van een rijbewijs B.
✓ Je kunt zelfstandig werken en improviseren.
✓ Je bent flexibel voor eventuele meerdaagse reizen.
✓ Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

✓ Een goed salaris (€ 3.500 – € 3.750 bruto per maand), afhankelijk van kennis en ervaring.
✓ 27 vakantiedagen + 13 Adv-dagen (op basis van 40 uur) volgens cao Metalektro.
✓ Uitbetaling overuren tegen 150% en op zon- en feestdagen zelfs 200%.
✓ Persoonlijke aandacht en begeleiding.
✓ Werken binnen een familiair bedrijf met een open werkomgeving.
✓ Opleiding & ontwikkeling, omdat we snappen dat je nog niet alles kunt!

✓ Fulltime dienstverband (40 uur per week), parttime is in overleg ook mogelijk.
✓ Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
✓ Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.
✓ Op termijn een eigen ingerichte service bus.

Zie jij het wel zitten om onze nieuwe servicemonteur te worden? Neem dan contact op met Marloes Verbeek-Leeuwenburgh, marloes@van-beek.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring