Senior software engineer

Wij zijn een internationale niche-speler, gespecialiseerd in hoogwaardig maatwerk van schroeftransportsystemen. Met een eigen productie en een team van 50 medewerkers leveren wij vanuit Drunen wereldwijd. Als marktleider onderscheiden wij ons doordat we de complexe bedrijfsprocessen, inherent aan maatwerk machinebouw, vorm geven met behulp van zelfontwikkelde bedrijfssoftware.

De eigen ontwikkelde bedrijfssoftware fungeert als het centrale zenuwstelsel van het bedrijf en is verbonden met en sturend in alle bedrijfsprocessen. Als Software Engineer speel je een sleutelrol in de verdere evolutie van deze software. Je werkt daarbij samen in een klein team en hebt direct contact met collega’s die jouw software gebruiken. Je hebt een brede verantwoordelijkheid en werkt aan uiteenlopende, ambitieuze uitdagingen. Je ontwikkelt de software door middel van snelle iteraties (Continuous Delivery), ondersteund door geautomatiseerde tests. Hierbij ligt de focus niet op voortdurende sprinten, maar op het vinden van de slimste oplossingen. De bedrijfslogica wordt ontwikkeld in Omnis, terwijl andere delen van de applicatie gebruik maakt van diverse andere talen. Hoewel Omnis wellicht minder bekend is, is het uitermate geschikt voor deze toepassing. Je krijgt de ruimte en ondersteuning om deze en andere gebruikte technologieën snel eigen te maken.

Wie ben jij?
✓ Je hebt minimaal Hbo-niveau;
✓ Je hebt ervaring met software ontwikkeling (5 jaar of meer werkervaring);
✓ Je hebt ervaring met het ontwikkelen van ERP-software;
✓ Je zoekt graag gestructureerd naar simpele oplossingen;
✓ Je kunt werken aan meerdere projecten tegelijk;
✓ Je bent niet bang voor complexe uitdagingen.

Wat bieden wij?
✓ Een goed salaris op basis van kennis en ervaring;
✓ Goede pensioenregeling (en overige secundaire arbeidsvoorwaarden);
✓ 27 vakantiedagen + 13 Adv-dagen (op basis van 40 uur) volgens cao Metalektro;
✓ Een fulltime en direct dienstverband (parttime is bespreekbaar);
✓ Een unieke werkomgeving waarin je samenwerkt met een klein maar ambitieus team;
✓ Brede verantwoordelijkheden en diversiteit in taken, waardoor je continu wordt gestimuleerd om te groeien en te leren.

Interesse?
Wij hebben ons recruitment voor deze vacature uitbesteed aan Personnel Search IT Recruitment. Wil je graag solliciteren of heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan telefonisch contact op met Marc Vermeulen via 076-52 05 511 of 06-46 32 29 14. Een mailtje mag natuurlijk ook, dit kan naar: marc@personnelsearch.nl

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring