Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Over van Beek

Een Van Beek is altijd maatwerk

 

Kernactiviteiten van Van Beek

Van Beek is dé specialist op het gebied van schroeftransporteurs. De kernactiviteiten van het bedrijf, opgericht in 1939, bestaan uit het verkopen, ontwerpen en fabriceren van schroeftransporteurs. Van Beek maakt elke schroeftransporteur op maat. Het bedrijf heeft ruim 35 medewerkers.

 

Specialist

Van Beek is een niche-speler. De organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige maatwerk roestvast stalen schroeftransportsystemen en zij levert deze wereldwijd. Meer dan 80% van de productie wordt geëxporteerd. Met name de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie maken dankbaar gebruik van de expertise van Van Beek.

Een aparte machinelijn vormen de bulkwagenbeladingsmachines. Onder de merknaam Dino is Van Beek wereldmarktleider in deze apparatuur. Meer informatie hierover is te vinden op www.dino.nl

 

Geautomatiseerd waar mogelijk, ambachtelijk waar nodig

We zien het als een uitdaging om alles dat zonder menselijke tussenkomst beter werkt, te automatiseren. Daar streven we niet alleen in de productie naar, maar ook op kantoor, bij de verkoop, de engineering en onze werkvoorbereiding.

Voor u als klant betekent dit een  scherpe prijs en maximale service. Documenten zoals handleidingen, constructieboeken en certificaten kunt u via ons online klantenportal 24 uur per dag snel en eenvoudig raadplegen. Niet alleen tijdens het productieproces, maar ook na levering en gedurende de serviceactiviteiten in de toekomst.

Daar waar automatisering niet het gewenste resultaat geeft, zetten wij  ambachtelijke deskundigheid in. Eveneens van een hoog niveau, want naast ervaring ziet Van Beek permanente educatie voor iedere werknemer als een absolute voorwaarde om topkwaliteit te leveren.

 

Onze kernwaarden

 

Maatwerk

Maatwerk is ons uitgangspunt. Wat wij maken is voor elke klant uniek. Wij helpen op basis van onze brede expertise bij het maken van de juiste keuzes. Maatwerk zijn niet alleen onze machines, maar ook de manier waarop we klanten in de breedste zijn van het woord helpen. We behandelen elke klant als uniek.

 

Pragmatisch

Wij denken in oplossingen voor onze klanten, medewerkers en partners die creatief, concreet, helder en pragmatisch zijn, daarbij treden we ook buiten de gebaande paden.

 

Samenwerken

We scheppen de voorwaarden waardoor we met plezier kunnen werken. Wie het naar zijn zin heeft in het werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is. We werken samen als een eenheid, met tolerantie, begrip en wederzijds respect. Met trots voor ons product en ons bedrijf en onze mensen.

 

Transparant

We zijn open en eerlijk. We zijn eerlijk naar klanten en naar elkaar over wat we kunnen en wat we niet kunnen. We weten wat we van elkaar verwachten.

 

Voorsprong

Wij lopen graag voorop en onze klanten verwachten van ons dat we voorop lopen. Niet alleen in onze producten, maar ook in onze aanpak. Zowel technisch, organisatorisch als wel op het gebied van automatisering zijn we vooruitstrevend.

 

Verantwoordelijk

Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor het behalen van de beste resultaten, voor het inzetten en versterken van onze vaardigheden en het leveren van de beste kwaliteit, we nemen verantwoordelijkheid. We maken af, waar we mee begonnen zijn.