Service: +31 (0)6 532 872 58
+31 (0)41 63 75 225

Proces

Van Beek kenmerkt zich door het bieden van totaaloplossingen, hoogwaardige kwaliteit en een eersteklas service.

 

Maatwerk voor iedere situatie

Voor iedere schroeftransporteur gelden andere eisen. Ons uitgangspunt is de wens van de klant. Wat er technisch mogelijk is krijgen wij snel duidelijk door onze kennis en ervaring. Aan Van Beek heeft de klant een gesprekspartner op niveau. Al tijdens de offertefase zorgen wij voor een samenvloeiing van de ervaring van de klant en onze know how. Zo modelleren wij steeds weer een uniek systeem.

Het proces op papier is nog maar het begin. Minstens zo belangrijk als de ontwerpers zijn de vakmannen in onze werkplaats. Een rot in het vak gaat over de commissioning. Door middel van controles en tests houdt hij scherp in de gaten of de schroeftransporteur aan de ontwerpspecificaties voldoet.

Met de levering van de schroeftransporteur breekt een nieuwe fase aan en krijgt u te maken met een betrokken serviceteam dat bekend is met uw situatie en het geleverde schroeftransportsysteem. Mocht zich een onverwachte situatie voordoen, dan hebben zij aan een half woord vaak al genoeg om te kunnen helpen.

 

Testen

Soms moeten er testen worden gedaan met het te transporteren product. Dan wordt vastgesteld wat bijvoorbeeld het loopgedrag, de kleverigheid, of de transporteerbaarheid van een bepaald materiaal is.

Voor het uitvoeren van deze testen heeft Van Beek een eigen testcentrum, professioneel uitgerust.

Materiaaltest
Fysische karaktereigenschappen van een brede reeks van materialen zijn door ons reeds getest en in kaart gebracht. De monsterafnamen van deze tests worden luchtdicht gearchiveerd.

Oriëntatietest
Hierbij wordt geëxperimenteerd met het product en worden het gedrag geobserveerd en geanalyseerd. We onderzoeken bijvoorbeeld het loopgedrag, de materiaaldichtheid of de transportefficiëntie.

Deskundig advies
Door onze vaardigheden en expertise bent u verzekerd van een zeer deskundige begeleiding bij het afnemen van testen. Wij denken graag met u mee.

Productieproces verbeteren?
Wilt u ook uw productieproces verbeteren?

Test dan uw product in ons testcentrum. Wij zijn u hierbij  graag van dienst. Bel naar +31416375225 en boek nu uw eigen testdag.

 

Productie

Vakmanschap is meesterschap, al sinds 1939.

Van Beek beschikt over een productieoppervlakte van 4.000 m², verdeeld over twee productiehallen zodat staal en RVS gescheiden kunnen worden bewerkt.

Ambachtelijke deskundigheid met up-to-date hulpmiddelen en permanente scholing garanderen een blijvende voorsprong.

 

Installatie en onderhoud

Service 24/7

Wij staan voor u klaar als zich ondanks al onze voorzorgsmaatregelen een storing voordoet. Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar. Dankzij onze korte lijnen komt onze hulp snel op gang. Al onze servicemedewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat.

Heeft u een storing buiten kantooruren? Neem dan contact met ons op via het directe servicenummer +31(0)6-53287258 of vul het formulier op de contactpagina in.