Werken bij

Sommigen omschrijven het als familiegevoel. Feit is dat wie bij Van Beek in dienst treedt, niet snel weggaat. Wie het naar zijn zin heeft op het werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is. We werken samen als een eenheid, met tolerantie, begrip en wederzijds respect. Met trots voor ons product, ons bedrijf en natuurlijk onze mensen. Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Vacatures

Wij zijn op dit moment niet op zoek naar één, niet twee, niet drie maar vier nieuwe collega’s! Blader gerust even door onze vacatures en wie weet zit er iets voor je tussen. Heb je iets gevonden naar je zin? Dan maken we uiteraard heel graag kennis met je!

Servicemonteur

Constructiewerker/lasser

Logistiek medewerker

Productiemedewerker zagerij/montage

Stagiairs en afstudeerders

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiairs om van begin tot eind betrokken te worden bij het ontwikkelen van projecten. Wij bieden stageplaatsen aan voor BBL-trajecten, (afstudeer)stages op VMBO, MBO(+) en HBO niveau maar ook voor snuffelstages en meewerkstages ben je bij ons aan het juiste adres! Een overzicht van onze actuele stageopdrachten vind je hier.

Interesse? Laten we kennis maken!

Heb je vragen over onze organisatie of over welke mogelijkheden Van Beek jou kan bieden? Neem dan contact op met Marloes Verbeek, per e-mail op marloes@van-beek.nl of telefonisch op +31 416 24 11 01.

Ben je recruiter of headhunter?

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2023 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring