Werken bij

Sommigen omschrijven het als familiegevoel. Feit is dat wie bij Van Beek in dienst treedt, niet snel weggaat. Wie het naar zijn zin heeft op het werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is. We werken samen als een eenheid, met tolerantie, begrip en wederzijds respect. Met trots voor ons product, ons bedrijf en natuurlijk onze mensen. Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bij Van Beek geloven we in het potentieel van elk individu en streven we naar een inspirerende werkomgeving waarin creativiteit én innovatie worden aangemoedigd. Momenteel hebben we boeiende kansen binnen ons team en zoeken we gepassioneerde professionals om zich bij ons aan te sluiten. Bij ons krijg je de kans om je vaardigheden te ontwikkelen, bij te dragen aan uitdagende projecten en samen te werken met een enthousiast team van experts. We waarderen diversiteit en moedigen een open uitwisseling van ideeën aan om een dynamische en stimulerende werkomgeving te creëren.

Vacatures

Als jij iemand bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en graag deel uitmaakt van een toegewijd team, nodigen we je graag uit voor een gesprek bij Van Beek! Op dit moment zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s voor de functies:

Constructiewerker/lasser

Servicemonteur

Productiemedewerker montage

Senior software engineer

Stagiairs en afstudeerders

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven stagiairs om van begin tot eind betrokken te worden bij het ontwikkelen van projecten. Wij bieden stageplaatsen aan voor BBL-trajecten, (afstudeer)stages op VMBO, MBO(+) en HBO niveau maar ook voor snuffelstages en meewerkstages ben je bij ons aan het juiste adres! Een overzicht van onze actuele stageopdrachten vind je hier.

Interesse? Laten we kennis maken!

Heb je vragen over onze organisatie of over welke mogelijkheden Van Beek jou kan bieden? Neem dan contact op met Marloes Verbeek, per e-mail op marloes@van-beek.nl of telefonisch op +31 416 24 11 01.

Recruiter of headhunter? Nee bedankt.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring