Van Beek Refurbished

Onze unieke terugkoopgarantie zorgt ervoor dat uw Van Beek schroeftransporteurs een tweede leven krijgen en niet onnodig in de schrootbak eindigen.

Waarom Van Beek Refurbished?

Wij bij Van Beek staan volledig achter de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Ook op maatschappelijk niveau zien wij de actuele noodzaak van duurzaamheid. Om dit te blijven garanderen, bieden wij in samenwerking met onze partner Surplus Select deze extra service aan onze klanten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra er een akkoord is over de prijs, halen wij de machine bij u op. In onze productiehal geven we de machine een grondige onderhoudsbeurt. Voorzien van één jaar garantie geeft Surplus Select de machine daarna een tweede leven.

De voordelen van refurbished schroeftransporteurs

Schaft u een refurbished machine aan, dan zijn doorlooptijden geen issue en als verkoper van de machine draagt u bij aan verduurzaming van uw sector.

Over Surplus Select

Surplus Select is actief in de aan- en verkoop van gebruikte machines voor de procesindustrie. Het bedrijf is gevestigd in Swifterbant. Hun brede assortiment bestaat onder meer uit mengers, zeefmachines en transportschroeven.

Wilt u weten of uw machine in aanmerking komt voor het Van Beek Refurbished programma of heeft u interesse in een refurbished machine? Neem dan contact met ons op.

 

 

Untitled-1Wij staan garant voor een betrouwbare, eerlijke prijs. Deze prijs wordt berekend aan de hand van volgende factoren van uw transporteur: de leeftijd, staat van onder houd en toepasbaarheid. Daarnaast is het belangrijk dat de aangeboden machines vrij moeten zijn van gevaarlijke stoffen. De Verantwoordelijkheid van de schoonmaak hiervan ligt bij de verkopende partij. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave, storten wij het afgesproken bedrag van uw aange-boden transporteur (binnen twee werkweken) op uw rekening. Tot slot worden de Van Beek trans -porteurs zo snel mogelijk bij u opgehaald. Uw Van Beek transporteur heeft decennia-lang naar volle tevredenheid gedraaid in een daarvoor bestemde productieomgeving. Uw situatie of productie is veranderd, waar-door u nu beschikt over een transporteur die u ofwel wilt vervangen, of niet langer in gebruik heeft.Wanneer u beschikt over één of meerdere Van Beek transporteurs die u wilt ver vangen, of die u niet langer in gebruik heeft, neemt u vrijblijvend contact op met Van Beek. Dit doet u gemakkelijk via aanmelding voor Van Beek Refurbished op onze website: www.van-beek.nl/refurbishedVervolgens sturen wij de originele gegevens en eventuele foto’s van uw transporteur naar onze partner Surplus Select. Indien nodig maken wij sameneen afspraak voor een bezichtiging van uw transporteur. Op basis van de beschikbare informatie stuurt Surplus Select een correcte prijsopgave aan Van Beek om uw transporteurs terug te kopen. Wij koppelen deze prijs opgave direct aan u door. De Van Beek transporteurs worden geheel nagekeken en eventuele ver-sleten onderdelen worden vervangen door nieuwe componenten. Na deze kwaliteitscheck krijgen deze transpor-teurs een Van Beek Refurbished- sticker. Tot slot worden ze voorzien van nieuwe gebruiks- en installatie-handleidingen en zijn ze weer klaar voor een hernieuwd gebruik.Met behulp van Van Beek Refurbished ondergaan Van Beek transporteurs een circulair proces. Wanneer uw originele Van Beek transporteurs Refurbished zijn, worden ze opnieuw in verkoop aangeboden door Surplus Select.Om de zekerheid van een langdurigekwaliteit op de hernieuwde Van Beek Refurbished transporteurs te waarborgen, wordt op deze producten een Van Beek garantie aangeboden van één jaar. 4. Verkoop3. Retouraanbod5. Refurbished2. Contact6. Garantie1. Operationeel7. Circulair

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring