Onze kernwaarden

Wij zeggen niet alleen dat we specialist zijn, we handelen er ook naar! Dat betekent dat de focus ligt op schroeftransporttechnologie als innovatieve oplossing om het productieproces bij onze klanten te verbeteren. Van transporteren tot aan opvoeren en het verwerken van bulkgoed.

Van Beek: de standaard in op maat gemaakt schroeftransport

Van Beek collega tekent een schroeftransporteur in 3DEen hoog afwerkingsniveau, een bovengemiddelde levensduur, een optimale kwaliteit in materialen en een goede service zijn kenmerkend voor onze werkwijze en onze schroefsystemen. Wij willen dat u, buiten goed onderhoud, geen omkijken heeft naar onze schroefsystemen. Dat onze klanten schroeftransporttechnologie in huis hebben die gewoon werkt, en dat jaar na jaar.

Vooroplopen samen met onze klanten

Wij gaan voor langetermijnoplossingen en langetermijnrelaties. Dat betekent dat we een belofte doen in de oplossingen en de kwaliteit die we leveren in onze dienstverlening. Om dat te bereiken, werken wij aan de hand van de volgende kernwaarden:

Maatwerk
Wat wij maken is voor elke klant uniek. We helpen op basis van onze brede expertise bij het maken van de juiste keuzes. Maatwerk zijn niet alleen onze machines, maar ook de manieren waarop we klanten in de breedste zin van het woord helpen. Elke klant is voor ons uniek!

Transparant
We zijn open en eerlijk naar klanten en naar elkaar over wat we kunnen en wat niet en we weten wat we van elkaar kunnen verwachten. Ook onze processen zijn transparant: zo heeft iedereen binnen ons bedrijf inzage in ons ERP-systeem zodat we onze klanten snel en goed van dienst kunnen zijn. Zelfs ons kantoorpand is transparant door het gebruik van veel glas!

Voorsprong
Productiemedewerker verplaatst schroeftransporteurOnze focus ligt op innovatieve schroeftransportttechnologie. Dat betekent dat we werken met de laatste inzichten, conform de laatste wet- en regelgeving en altijd klantspecifiek. We hebben eigen productlijnen ontwikkeld zoals de Dino bulkwagenvullers en de Celsius schroefwarmtewisselaars. Maar ook vergaande digitalisering in onze productiehal en automatisering op kantoor vinden wij belangrijk. Dit draagt bij aan kortere doorlooptijden en heldere communicatie met onze klanten.

Verantwoordelijk
De verantwoordelijkheid die iedere medewerker van Van Beek draagt, komt tot uiting in de kwaliteit en het hoge afwerkingsniveau van onze machines maar zeker ook in de service die wij bieden. Met elkaar zijn wij verantwoordelijk voor het behalen van de beste resultaten, voor het inzetten en versterken van onze vaardigheden en het leveren van de beste kwaliteit. Kortom, we maken af waar we mee begonnen zijn!

Pragmatisch
Al onze 50 medewerkers hebben een breed takenpakket en die veelzijdigheid maakt dat we met elkaar snel tot een oplossing kunnen komen. Wij denken in oplossingen voor onze klanten, we zijn creatief, concreet, helder en pragmatisch en daarbij treden we ook buiten de gebaande paden.

Samenwerken
Sommigen omschrijven het als een familiegevoel. Feit is dat wie bij Van Beek in dienst treedt, niet snel weggaat. Wie het naar zijn zin heeft in het werk, geeft niet zomaar op, maar gaat net een stapje verder om voor elkaar te krijgen wat nodig is. We scheppen de voorwaarden waardoor we met plezier en respect samenwerken. Daarnaast staan onze klanten bij ons altijd op nummer één! We werken samen als een eenheid, met tolerantie, begrip en wederzijds respect. Met trots voor ons product, ons bedrijf en onze mensen.

Nieuwsgierig geworden naar ons bedrijf of onze producten? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring