Kennis

Bent u goed geïnformeerd, dan komt u tot betere keuzes. Daarom organiseren we seminars en evenementen, kunt u gebruikmaken van ons expertisecentrum voor schroeftransport en bieden wij downloads aan over diverse onderwerpen. Natuurlijk staan wij voor u klaar wanneer u vragen heeft.

Het gedrag van producten testen

In ons expertisecentrum The Blue Zone kunnen wij samen met u het loopgedrag, de kleverigheid of de transporteerbaarheid van een product in een schroeftransporteur testen en analyseren.

Inspiratie opdoen en netwerken

Een inhoudelijke spreker en aanwezigen uit uw branche maken van de jaarlijkse Solids Select Lunch een inspirerend netwerkevenement.

Seminars over schroeftransport

Experts binnen en buiten Van Beek praten u bij over de laatste ontwikkelingen in schroeftransport en over onderwerpen als hygiënisch design, ATEX en afwerkingsniveaus.

Informatie over transporttechnologie downloaden

Wilt u meer weten over afwerkingsniveaus, verschillende technologieën voor het transport van droog bulkgoed en andere onderwerpen? Kijk dan eens bij onze downloads, hier kunt u flyers, whitepapers en andere documentatie vinden.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring