Testcentrum The Blue Zone

In onze testfaciliteit brengen wij problemen met het transport van bulkproducten in kaart en kunnen we al voor aanvang van een project de beste toepassing voor uw situatie bepalen.

Expertisecentrum voor schroeftransport

The Blue Zone is een blauw gemarkeerd gedeelte van onze bedrijfshal waar we producten testen, analyseren en controleren. Ook vindt in deze ruimte voor innovatie en verdere professionalisering de afname van onze producten plaats. Grote verrijdbare doeken en wanden vormen een nog grotere visuele herkenbaarheid van de ruimte. Deze doeken vormen tevens het decor voor een uniforme presentatie van nieuwe producten.

Het gedrag van producten testen

The Blue Zone heeft 3 onderdelen: The Test Room, The Brain Room en The Take-off. In de afgesloten ‘Test Room’ testen we loopgedrag, kleverigheid of transporteerbaarheid van verschillende producten. Zo kunnen we onderzoeken welk effect schroeftransport op een bepaald product heeft. Deze testen kunnen 5 minuten duren maar ook een hele dag. Samen met u zoeken we naar een oplossing voor een goed eindresultaat. De testmachines zijn ook te huur om zelf in het productieproces te testen.

Testresultaten uitlezen en analyseren

In The Brain Room kunt u alle testresultaten direct uitlezen, analyseren en bespreken. Elke test wordt gefilmd en geanalyseerd. Daarnaast nemen wij van alle testen samples op in een database zodat het gedrag van het product in combinatie met een machine te voorspellen is. Met deze kennis kunnen we vóóraf inschatten wat voor schroeftransporteur u voor uw product nodig heeft. Zo hoeven we daar niet meer tijdens het project proefondervindelijk achter te komen. Wij vergroten hiermee onze kennis en voor u creëren we de best mogelijke toepassing.

De overdracht van de machine

In The Take-off ruimte in The Blue Zone vindt in alle rust en ruimte de officiële overdracht en de FAT van een machine plaats. Op die manier ronden we met u op gepaste wijze een project af.

Uw productieproces verbeteren

Schroeftransport is betrouwbaar omdat het een gesloten systeem is met minder explosiegevaar dan bijvoorbeeld luchttransport of transportbanden. Testen met breekbare of gevoelige producten zoals noten en koffie wijzen uit of een schroeftransporteur een goed alternatief is voor uw productieproces.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op! U bent van harte welkom.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring