Verticale transporteurs

Veel toegepast in de branches:

Het verticaal opvoeren van bulkgoederen is in meer situaties mogelijk dan vaak wordt gedacht. Deze machines zijn uitermate geschikt om grote hoogtes te overbruggen in bijvoorbeeld de recycling-, de chemie- maar ook in vleesverwerkende industrie. Er is namelijk weinig vloeroppervlak nodig om een hoge uitstorthoogte te realiseren.

Verticaal transport in recycling, chemie en voeding

Schroeven voor verticaal transport ontwerpt en fabriceert Van Beek al jaren. Waar bijvoorbeeld PET-flessen of kunststof delen naar een hoger gelegen buffer of ander vervolgtraject getransporteerd moeten worden, kan een verticale transportschroef uitkomst bieden. Datzelfde geldt bijvoorbeeld voor shredderafval. Schroeftransport kan dan een veel compacter alternatief zijn voor een bandtransporteur. Een ander voordeel ten opzichte van elevatoren is dat er bij een verticale transporteur geen retour is.

Lastige producten verticaal opvoeren

Verticaal transport vraagt om andere  eigenschappen van een schroeftransporteur en de toevoer van het product dan horizontaal of hellend transport. Van Beek heeft decennialange ervaring met deze uitdagende toepassing. Wij hebben veel op maat  gemaakte schroeftransportsystemen ontwikkeld en kunnen daarom op veel vraagstukken een passend antwoord bieden. Meer hierover lees je in onze case stories.

Verticaal transport op maat

Onze systemen zijn klantspecifiek en dat betekent onder meer het meest geschikte materiaal, de juiste afmetingen en aangepaste diameters, afgestemd op uw situatie.

Wilt u meer weten over verticaal schroeftransport? Neem dan vrijblijvend contact op.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alternatieven om op te voeren die u wellicht ook interessant vindt:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring