Turnkey projecten

Projecten met schroeftransporteurs voor de verwerking van bulkgoederen kunnen wij compleet uitvoeren en opleveren. Van testen van het loopgedrag van een product tot aan het monteren en onderhouden van uw schroeftransportsystemen, inclusief alle bijbehorende documentatie.

Turnkey projecten in schroeftransport

De chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen- en recyclingsindustrie kunnen rekenen op meer dan 50 jaar kennis en ervaring op het gebied van schroeftransport van poeders, korrels, vlokken en granulaat. Wij kennen het gedrag van vaste stoffen en weten aan welke eisen productieprocessen dienen te voldoen. Al onze producten zijn hierop afgestemd en worden altijd op maat gemaakt.

Oplossingen van A tot Z

Voor uw vraag, probleem of veranderde situatie met betrekking tot het intern bulktransport of de verwerking van uw product bedenken en engineeren wij de oplossing. Wij plaatsen onze systemen indien gewenst inclusief besturing zodat u met één druk op de knop kunt starten. Wilt u mee lezen over onze turnkey oplossingen? Lees dan onze case studies en de ervaringen van andere gebruikers.

Het stromingsgedrag van droge bulkproducten testen

Zekerheid over het gedrag van uw te transporteren product en welke machines nodig zijn in uw productielijn, krijgt u met tests. Ons testcentrum The Blue Zone biedt die mogelijkheid. Wij voeren tests uit met het materiaal zodat we het ontwerp hierop optimaal kunnen afstemmen. Zelf tests uitvoeren is ook mogelijk, speciaal hiervoor hebben wij mobiele testmachines welke bij u op locatie ingezet kunnen worden, desgewenst ondersteund door onze R&D engineer.

Productielijnen optimaliseren met transportschroeven

Transportschroeven die uw product wegen, zeven, comprimeren, bufferen, verwarmen en koelen kunnen uw productieproces automatiseren en versnellen. Hierbij zijn meerdere schroeftransporteurs moeiteloos op elkaar en op het proces af te stemmen.

Turnkey project voor optimaal inrichten van fabriek

Met schroeftransporteurs zijn krappe ruimtes te overbruggen, hoge temperaturen het hoofd te bieden en zelfs strenge hygiëne-eisen te behalen. Juist daarom denken wij graag al in een vroeg stadium met u mee bij de inrichting van uw (nieuwe) fabriek of bij het optimaliseren of herinrichten van uw productielijn.

Snel door ATEX categorie 1 typegoedkeur

Korte doorlooptijden bij een ATEX categorie 1 machine bereikt u wanneer u deze samen met ons ontwikkelt. Wij hebben een ATEX typegoedkeur van notified body TÜV-Rheinland voor een groot deel van de machines die we voor categorie 1 maken. Dat bespaart u tijd en kosten.

Complete, technische documentatie altijd beschikbaar

U wilt kunnen rekenen op actuele, duidelijke en complete handleidingen, voorschriften, tekeningen, spare parts overzichten van uw machine. Deze zijn 24/7 beschikbaar, ook jaren nadat u een of meerdere schroeftransportsystemen bij ons heeft laten produceren. Dat geldt ook voor eventuele FDA- en EHEDG-richtlijnen, de materiaalcertificaten en de ATEX-conformiteitsverklaringen.

Wilt u meer weten over onze turnkey-projecten? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring