Storingsdienst 24/7

Een storing is erg vervelend en kan u veel geld kosten. Neem contact met ons op en wij doen er alles aan om deze snel te verhelpen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij ook de meest complexe problemen oplossen.

Storingen aan uw schroeftransporteur verhelpen

Storingen aan schroeftransporteurs zijn meestal het gevolg van overbelasting of achterstallig onderhoud. Door bijvoorbeeld aanvoer van teveel product kan de aandrijving uiteindelijk stoppen met werken. Maar ook doordat afdichtingen beschadigd of versleten zijn, kan er product bij de lagers komen waardoor de machine niet goed meer fuctioneert.

Service 24/7

Onze serviceafdeling is 24/7 bereikbaar. Bel +31 (0)416 37 52 25 of vul het contactformulier in en wij nemen snel contact met u op. Heeft u een storing buiten kantooruren? Neem dan contact met ons op via het directe servicenummer +31 (0)6 53 28 72 58, dit nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Veilig werken

Net als u willen wij bedrijfsongevallen tot een minimum beperken. Daarom zijn al onze servicemedewerkers in het bezit van een VCA-certificaat. Dit betekent dat zij op de hoogte zijn van relevante regelgeving op veiligheidsgebied. Ook als bedrijf zijn wij VCA-gecertificeerd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring