Opvoeren

Wilt u probleemloos poeders, granulaten of andere grondstoffen omhoog transporteren? Maak dan gebruik van de speciaal geconstrueerde opvoerschroeven van Van Beek.

Verschillende opvoerschroeven voor heel veel toepassingen

Bunker met schuin opvoerende uitvoerschroefOveral waar grondstoffen veilig en efficient op hoogte toegevoegd moeten worden aan een productieproces, zijn opvoerschroeven uitermate geschikt. Van Beek levert meerdere systemen om grondstoffen op te voeren:

  • Hoogvullers zijn gesloten transportsystemen waarmee u gedoseerd droge producten kunt toevoegen aan vullijnen, silo’s en mengtanks.
  • Verticale transporteurs voor rechtstandige opvoer van poeders of korrels als oplossing bij krappe ruimtes bijvoorbeeld.
  • Dino Bulkwagenvullers voor het stofvrij verladen van producten verpakt in big bags en/of losgestorte bulkgoederen naar onder andere silo auto’s, treinwagons of open kiepwagens.
  • Big bag lossystemen voor het lossen van in bulk verpakt stortgoed zoals poeders, flakes en granulaten.

De chemie, de logistieke dienstverlening, recyclingbedrijven en de voedingsmiddelenindustrie maken veel gebruik van onze opvoerschroeven. Ze zetten de systemen in voor een gedeelte van het productieproces of voor alle fases waarbij hoogteverschillen overbrugd dienen te worden. In onze cases leest u hier meer over.

Maatwerk opvoerschroeven

Verticale schroeftransporteur voor shredderafval in de recyclingsbrancheDe opvoerschroeven van Van Beek worden exact gemaakt zoals u dat wenst. De diameter, lengte en het afwerkingsniveau bepaalt u samen met ons. Er zijn verschillende uitvoeringen van al deze oplossingen mogelijk. Zo kunnen wij mobiele versies voor u verzorgen maar ook machines die over de gehele lengte goed te reinigen zijn. Omdat al onze systemen op maat gemaakt worden, zijn ze perfect voor uw situatie. Ook voor die waarbij bijvoorbeeld hygiëne een belangrijke rol speelt. Natuurlijk is een combinatie van systemen mogelijk en kunt u met opties en uitbreidingen ook bij veranderde omstandigheden probleemloos blijven werken. Uiteraard moet u er wel rekening mee houden dat er een bepaalde hoeveelheid restwaarde in de schroef achterblijft en dat de opvoerschroef niet geheel leeg te draaien is.

Zonder productverlies transporteren

Met onze gesloten systemen belanden uw bulkgoederen stofvrij op de juiste plek. Dit is belangrijk bij het verladen van chemische poeders bijvoorbeeld of wanneer verlies van het product tot een minimum beperkt moet worden.

Veilig en efficiënt opvoeren

Natuurlijk voldoen onze opvoerschroeven aan de arbowetgeving en dragen deze machines het CE keurmerk voor veiligheid. Wij kunnen een stand alone systeem leveren inclusief schakelkast zodat u ze direct kunt gebruiken.

Wilt u meer weten over onze opvoerschroeven? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring