Merken

Bij Van Beek vindt u schroeftransporteurs, thermische schroeftransporteurs en bulkwagenvullers. Het zijn drie productlijnen met ieder een eigen naam en eigenschappen: Van Beek, Celsius en Dino. Wat ze gemeen hebben is dat ze allemaal klantspecifiek zijn. Precies zoals onze klanten het van Van Beek gewend zijn!

Van Beek – schroeftransport

Onder Van Beek verstaan wij schroeftransport: gesloten transportsystemen en alle toepassingen die daarbij horen om de aan-, afvoer en het transport van uw droge bulkproduct te laten verlopen zoals u dat wenst. Onze kennis in schroeftransporttechnologie evolueert continu en is verder ontwikkeld in producten als de thermische schroeven van Celsius en de Dino bulkwagenvuller.

Celsius – thermische schroeftransporteurs

Onder Celsius verstaan wij thermische schroeftransporteurs die wij op basis van de behoeften van onze klanten in eigen beheer hebben ontwikkeld. Met Celsius bieden wij antwoord op de vraag om op een efficiënte en betrouwbare manier producten tijdens transport in een continu proces stofvrij te koelen, verwarmen of op temperatuur te houden.

Dino – bulkwagenvullers

Onder Dino verstaan wij bulkwagenvullers. De eigenschappen van het droge bulkproduct, de veiligheid van de gebruiker en een lange levensduur stonden voorop bij de totstandkoming van de Dino bulkwagenvuller. Zo ontstonden modulaire beladingsinstallaties die ook na aanschaf aan te passen zijn aan nieuwe toepassingen en eisen. Dat maakt ze tot een duurzaam en waardevast bedrijfsmiddel wanneer u dagelijks poeders, korrels, granulaten, flakes, brokken of andere droge bulkproducten verlaadt.

Of wordt het een combinatie?

Onze kennis en ervaring en de eisen van onze klanten kunnen resulteren in standalone producten, maar ook in geïntegreerde projecten waarbij tot aan tientallen schroeftransportsystemen op elkaar en het proces zijn af te stemmen. Onze expertise en garantie leveren wij op onze technologie.

Meer weten over onze merken? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring