Container vulschroef (20ft)

Container fillers zijn een snel en efficiënt alternatief voor blaassystemen en bulkwagens. Binnen een half uur kunt u 20ft containers vullen met droog bulkgoed. En omdat de vulschroef zowel transporteert als perst, kunt u het product vullen tot aan het dak.

Containers voor bulktransport

Containers zijn ideaal voor bulktransport. Er past meer product in dan in een bulkwagen. Ook zijn ze eenvoudig per spoor, vrachtwagen of schip te vervoeren. Vult u 2 of meer 20ft containers per dag? Dan is een container filler een interessante optie.

Wat is een container filler?

Een container filler is een transportschroef waarmee 20ft containers zijn te vullen met granulaten (plastic korrels), poeders (zoals meel) en flakes. De schroef is gemonteerd op een hefschaar. Zo is de installatie eenvoudig af te stemmen op verschillende chassishoogtes van vrachtwagens.

Uw containers optimaal vullen

Wij kunnen de containervulschroef leveren in een zwenkbare uitvoering. Dat maakt het mogelijk om uw containers optimaal te vullen met uw product. De bediening werkt zeer eenvoudig. De operator bestuurt de schroef met een joystick. Hij kan de schroef gecontroleerd naar links of naar rechts sturen en zo de container optimaal vullen. De zwenkafstand is bewaakt waardoor de schroef altijd op veilige afstand blijft van de wanden van de container.

Vullen zonder mors

De overname van het product is gesloten. Dat betekent weinig tot geen mors, ook niet als de vrachtwagen wegrijdt.

In te zetten waar u wilt

De container filler leveren wij standaard met hefschaar. Dit verrijdbare platform maakt het mogelijk om de schroef ook elders in te zetten. Een ander voordeel is dat heftrucks steeds beschikbaar blijven.

Hoe werkt de vulschroef voor containers?

Een vrachtwagen met 20 ft container rijdt achteruit, tegen het platform aan. De operator op het platform schakelt de vulschroef in. Samen met de chauffeur zorgt hij dat de vrachtwagen zo goed mogelijk gevuld wordt. De vrachtwagen rijdt gecontroleerd weg van de installatie. Op deze manier wordt de container binnen een half uur tot aan 85 procent gevuld.

Wilt u meer weten over de van Beek container filler? Neem dan contact met ons op.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring