Installatie en onderhoud

Een schroeftransporteur installeren kan ingewikkeld en tijdrovend zijn. Omdat wij hier veel ervaring mee hebben, heeft u de zekerheid dat uw nieuwe of aangepaste systeem na installatie meteen gebruiksklaar en storingsvrij is. Ook bij het onderhoud van uw machine kunnen wij ondersteunen of dit geheel voor u uit handen nemen.

Servicemonteur werkt aan het installeren van een schroefwarmtewisselaarEen schroeftransporteur onderhouden

Schroeftransporteurs staan erom bekend dat ze relatief weinig onderhoud vragen. Wel is structureel onderhoud nodig vanwege de mechanische belasting op de aandrijving en onder meer de (tussen)lagers en afdichtingen. Slecht onderhouden schroeftransporteurs vergroten de kans op storingen, kunnen zorgen voor onveilige situaties en verkorten de levensduur van de machine. Stuctureel onderhoud voorkomt dit.

Schroeftransporteurs in eigen beheer onderhouden en reinigen

Wilt u de installatie na onderhoud of reiniging zelf doen, eventueel onder begeleiding? Omdat wij uw op maat gemaakte schroeftransporteur door en door kennen, kunnen wij u hierin ondersteunen. Samen met onze ervaren monteur werkt u sneller en kunt in korte tijd aan de slag met een goedwerkende machine. Voor onderhoud in eigen beheer volgt u de onderhoudsvoorschriften die zijn meegeleverd met de machine. Ook dan kunt u ons natuurlijk altijd benaderen voor vragen of voor het bestellen van spare parts.

Wat kunt u verwachten van onderhoud door Van Beek?

Goed onderhoud voor een lange levensduur en continuïteit is ons uitgangspunt. Daarom herstellen en vervangen wij tijdens een onderhoudsbeurt niet alleen de noodzakelijke onderdelen maar ontvangt u van ons ook een rapportage met daarin vermeld hoe het ervoor staat met uw machine. Wij doen dit om problemen zoals storingen, schade of uitval in de toekomst te voorkomen. Het is natuurlijk altijd aan u om eventuele risico’s in te schatten en al dan niet tot verder herstel of vervanging over te gaan. Wij denken hierin graag met u mee.

Revisie of onderhoud tijdens een productiestop

De zomer is een zeer geschikte periode om onderhoud en revisie te verrichten aan uw machines. Ons serviceteam staat ook in deze periode 24/7 voor u klaar. Geef uw productiestops tijdig aan ons door zodat wij ook uw service aanvraag tijdig in behandeling kunnen nemen en u optimaal kunnen bedienen.

Uw schroeftransporteur in goede handen

  • Maakt u gebruik van onze service, dan kunt u rekenen op:
  • Goedlopende schroeftransporteurs
  • Optimale verlenging van de levensduur van uw machines
  • Versterken van de veiligheid op de werkvloer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring