Van Beek Academy

Logo van Beek AcademyMeerdere keren per jaar nodigen wij klanten uit voor lezingen bij ons op locatie in Drunen. Wij praten u dan bij over actuele onderwerpen omtrent schroeftransport. Dit combineren we met een rondleiding in ons bedrijf. Na afloop kunt u netwerken met de andere deelnemers aan het seminar.

Waarom seminars van Van Beek Academy?

Schroeftransport op de manier waarop wij dit aanbieden, is nooit hetzelfde. Ook doen wij continu kennis op. Intern, van onze partners en van onze klanten. Die opgedane kennis delen we graag met u en passen we graag toe in toekomstige projecten.

Experts aan het woord

Wanneer richtlijnen zoals die op het gebied van ATEX veranderen, nodigen wij gerenommeerde sprekers uit die eventuele onduidelijkheden kunnen ophelderen. Dit doen wij bijvoorbeeld ook over onderwerpen als hygiënisch ontwerp, de HDN (Hygienic Design Nework) methodiek en verschillende afwerkingsniveaus. Maar ook ‘gewoon’ over de ins en outs van schroeftransport vertellen we u graag!

Geheel vrijblijvend

Deelname aan deze Van Beek Academy seminars is voor onze klanten gratis en zonder enige verplichting.

Voorgaande edities

Wilt u meer weten over de voorgaande edities van onze Van Beek Academy?
Bekijk hier de terugblik op het seminar It’s all about the finishing touch  en het seminar It’s all about ATEX.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring