It’s all about the finishing touch

Op basis van onze jarenlange expertise op het gebied van schroeftransportsystemen willen wij u ditmaal graag een kijkje geven in de wondere wereld van het hygiënisch ontwerp en de verschillende afwerkingsniveaus van schroeftransportsystemen.

Voor deze tweede Van Beek Academy hebben wij een aantal gerenommeerde sprekers bereid gevonden om hun inkijk te geven op bepaalde onderwerpen.

Leon van de Donk van HDN (Hygienic Design Network) zal ons een en ander vertellen over het hygiënisch ontwerp Daarna zullen Olivier Stulemeijer van Poederlak Benelux B.V., Pieter Haers van Phibo Industries en Jean-Paul Hulsman van Werkvreugde Brabant B.V. een korte uitleg geven over verschillende oppervlaktebehandelingen.

Leon van de Donk

Sinds 1985 werkzaam in de proces industrie ( Cehave, DMV Campina, APV). Sinds 2000 oprichter en eigenaar van D&W Process Technology BV ( voor meer info zie website www.dwpt.nl) D&W ontwerpt en bouwt klant specifieke proces installaties voor de voedingsmiddelen industrie ( liquid). In onze werkplaats te Uden, worden de proces installaties prefab (skid) gebouwd en vervolgens bij de klant geïnstalleerd. Waarbij het ontwerp en bouw van de proces installatie geschied aan de hand van de HDN methodiek. Tevens bestuurslid van de branche organisatie DMFI en mede oprichter van het HDN platform en sinds januari voorzitter van de stichting HDN.

Download presentatie

Olivier Stulemeijer

Werkzaam in de poedercoating industrie sinds 1989 (Teodur – Breda). Eigenaar van Poederlak Benelux BV (2001). Werkt ruim 9 jaar samen met Akzo Nobel als poederlak specialist. Poederlak Benelux is gevestigd in Utrecht waar niet alleen de voorraad staat maar waar klanten, ontwerpers en architecten graag komen voor advies of oplossingen.

Download presentatie

Pieter Haers

Ik ben Pieter Haers, business development manager bij Phibo Industries. Oppervlaktebehandeling en hygiënisch ontwerp liggen binnen mijn professionele expertise en persoonlijk interessegebied. Dagelijks kom ik in contact met verschillende technische en toepassingsproblematieken. We gaan graag de uitdaging aan en zoeken samen met de klant de meest geschikte oplossing met de focus op toegevoegde waarde voor zowel de klant als de eindgebruiker. In het kader hiervan zal ik toelichten waarom de SUBLIMOTION-finishing de toekomst is inzake hygiëne, wettelijke conformiteit en economische rentabiliteit.

Download presentatie

Jean-Paul Hulsman

Na een lange periode gewerkt te hebben in de confectie-industrie heb ik diverse functies mogen uitvoeren. De laatste functie vond ik het mooist en dat was de commerciële kant. In 2003 ben ik begonnen als accountmanager bij the Stainless Company, een bedrijf dat custombuild rvs-producten maakt voor de mega jachtbouw. Na 8 jaar vond er een overname plaats door de firma Werkvreugde. Werkvreugde een oudsher bedrijf zat in het noorden van het land en door de overname konden zij ook opereren in het zuiden van het land en mocht ik voor beide bedrijven gaan werken als salesmanager. Nu in 2019 nog steeds gedreven en enthousiast om dit werk te mogen uitvoeren met meer verantwoording met de functie als commercieel directeur.

Download presentatie

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring