Over ons

Als schroeftransport niet uw expertise is en de eisen hoog zijn, moet u kunnen bouwen op een bedrijf dat dit wel in huis heeft en met een bewezen staat van dienst. Dat heeft Van Beek schroeftransport. Wij verkopen, ontwerpen en fabriceren klantspecifieke schroeftransporteurs, bulkwagenvullers en schroefwarmtewisselaars. Dit doen wij met een team van 50 enthousiaste en vakkundige medewerkers vanuit ons kantoor in Drunen.

Van Beek Drunen is specialist in schroeftransport op maat

Ons bedrijf is ontstaan in 1950 met schroeftransporteurs als core business. Inmiddels zijn wij wereldwijde leverancier van schroeftechniek in met name de chemische, farmaceutische, milieu- en voedingsmiddelenindustrie. Daarbij kan het gaan om onze Dino bulkwagenvullers maar ook om Celsius schroefwarmtewisselaars of onze Hypreme producten die voldoen aan de hoogste hygiënische eisen.

Met onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij op kleine en grote vraagstukken een passend antwoord bieden.

Maak kennis met Van Beek schroeftransport

Graag vertellen wij u alles over ons bedrijf en geven wij u een rondleiding. Bekijk ons expertisecentrum The Blue Zone en zie hoe transparantie letterlijk is doorgevoerd in ons kantoor. Zien wij u binnenkort?

Transportschroeven- en Machinefabriek Van Beek B.V.

Christiaan Huygensweg 20
5151 DN Drunen
Nederland

Oplaadpunt voor elektrische auto’s beschikbaar

Bedrijventerrein Metal Valley: 230

T +31 (0)416 37 52 25
F +31 (0)416 37 83 50
E info@van-beek.nl

KvK nr.: 18109132
BTW nr.: NL005523485B02

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring