Monstername schroeven

Monsternameschroeven voor het nemen van productmonsters uit silo’s, bunkers of hoppers of in-line vindt u natuurlijk ook bij Van Beek. Deze inpassen in bestaande techniek is ons dagelijkse werk. Uniek is dat onze monsternameschroef snel en volledig te reinigen is.

Monstername van poeders, vlokken, granulaten, en pellets

De instelbare monstergrootte en frequentie maakt onze monsternemers interessant voor met name de voedingsmiddelen-, farmaceutische en chemische industrie.

Eenvoudig in te passen met Van Beek’s monsternemers

Voor het aanbrengen van onze monsternameschroeven in bunkers, silo’s, hoppers of bulkoverslagen is een kleine doorvoer in de wand voldoende. De niet-aangedreven zijde van de monsternameschroef steekt er doorheen terwijl de luchtmotor of elektromotor met reductor die de schroef aandrijft, aan de buitenkant blijft.

Monsternemer voor hygiënische toepassingen

Wij vervaardigen eenvoudig demonteerbare monsternameschroeven voor onder meer de vlees- en voedselverwerkende industrie, farmacie en chemie die voldoen aan de regelgeving omtrent hygiëne.

Wilt u meer weten over onze monsternameschroeven? Neem dan contact met ons op.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alternatieven op het gebied van hygiëne die u wellicht ook interessant vindt:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring