Hygiënische transporteurs

Van Beek volgt de richtlijnen van onder meer European Hygienic Engineering & Design Group (EHEDG), Hygienic Design Network (HDN) en Dutch Machinery for the Food Industry (dmfi) voor een adequaat hygiënisch ontwerp van apparatuur en machines in verschillende gebieden van de voedselproductie. De hygiënische schroeftransportsystemen van Van Beek bieden u maximale betrouwbaarheid. Ze voldoen aan de normen en richtlijnen in hygiëne geldend voor úw branche.

           

Hypreme schroeftransporteurs voor voedingsmiddelen en farmacie

Onze Hypreme schroeftransporteurs zijn speciaal ontwikkeld voor onze klanten in de vlees- en voedselverwerkende industrie en de farmacie. Door gezamenlijk de juiste keuzes te maken uit materialen, afwerkingsniveaus, lageringen, afdichtingen, aandrijvingen en inspectie- en reinigingvoorzieningen maakt Hypreme elke gewenste combinatie in hygiënisch schroeftransport mogelijk.

Zeer hoog afwerkingsniveau

Optioneel is het heel fijn opschuren (tot Ra<0,8µm) van het plaatwerk en de lasnaden en eventueel daarna ook nog optioneel natstralen. Dit zorgt voor een zeer glad oppervlak, zorgt voor vereenvoudigde reiniging en vermindert de kans op microbacteriële groei. De keuzes hierin hangen onder meer af van het type product en de manier waarop u de machines wilt reinigen.

Hypreme: een uniek hygiënisch transportsysteem

Uw productieproces en de gestelde hygiëne-eisen staan voorop bij het ontwerp van uw Hypreme-product. Wij combineren een halve eeuw ervaring in het ontwerpen en produceren van schroeftransporteurs met ons betrouwbare netwerk van geselecteerde leveranciers van componenten en materialen en de kennis en richtlijnen van instituten als HDN en EHEDG. Wij kunnen onze machines voorzien van productberoerende delen die aan de Amerikaanse FDA-normering voldoen en naar wens kunnen wij ook voldoen aan de EG 1935/2004 verordening inzake materialen en voorwerpen die bestemd zijn om met levensmiddelen in contact te komen.

Van Beek voldoet aan de Europese normen en richtlijnen – HDN

Van Beek is lid van Dutch Machinery for the Food Industry (DMFI), een branchegroep van de Koninklijke Metaalunie, die de belangen behartigt van ondernemers die machines en installaties leveren voor de voedselverwerkende industrie. Ook werkt Van Beek volgens de Hygienic Design Network (HDN) methodiek. Zo heeft u de garantie dat al onze producten voldoen aan de Europese regelgeving voor het ontwerpen, bouwen en installeren van machines en procesinstallaties in de voedselverwerkende industrie.

Wilt u meer weten van onze Hypreme hygiënische schroeftransporteurs? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring