Solids Select Lunch

De Solids Select Lunch is het gezamenlijke netwerkevenement van Van Beek en Vakblad BULK. Een toplocatie en een bekende spreker maken van deze bijeenkomst ieder jaar weer een succes.

Waarom de Solids Select Lunch?

Schroeftransport, technologie en procestechniek: we doen het als deel van de wereld en vanuit ondernemerszin. De visie van een goede inhoudelijke spreker uit een andere branche kan tot inspirerende en verrassende gesprekken leiden.

Voorgaande edities

Onder meer voormalig correspondent en top-auteur Charles Groenhuijsen, strafpleiter Bram Moszkowicz, econoom en journalist Mathijs Bouman, architect en innovator Thomas Rau, meesterkok en ondernemer Ron Blaauw en onderzoeksjournalist Huib Modderkolk maakten hun opwachting in voorgaande edities.

Op uitnodiging

De Solids Select Lunch is bij te wonen op uitnodiging en er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mocht u willen deelenemen aan deze Solids Select Lunch, stuur dan een e-mail naar aanmelden@solidsselectlunch.nl zodat wij u kunnen uitnodigen indien er nog plaatsen vrij zijn.

Meer weten of zien hoe de voorgaande edities verlopen zijn? Neem dan een kijkje op de speciale Solids Select Lunch website of neem contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring