Werkwijze

Onze sales engineers zijn de spin in het web: zij zijn in eerste instantie uw aanspreekpunt en ze onderhouden ook het interne contact met onze project engineers.

De ontwerp- en constructiefase

Het proces op papier is nog maar het begin. Minstens zo belangrijk als de engineers zijn de vakmensen in onze werkplaats die uw op maat gemaakte machine produceren. Door ons geavanceerde automatiseringssysteem werken wij in onze werkplaats papierloos zodat wij altijd beschikken over de laatste up to date tekeningen van uw machine.

Met controles, tests en analyses in ons expertisecentrum The Blue Zone houden we scherp in de gaten of de schroeftransporteur aan de ontwerpspecificaties voldoet en of aanpassingen nodig zijn.

Ook u zult kennismaken met The Blue Zone waar onze Test Room en de Brain Room te vinden zijn. Hier testen we bijvoorbeeld het loopgedrag van producten en kunt u als klant alle testresultaten direct uitlezen, analyseren en bespreken.

De overdracht in de Take-off ruimte

De officiële overdracht van de machine is een speciaal moment dat we niet zomaar laten voorbijgaan. We hebben hiervoor een speciaal gedeelte ingericht in The Blue Zone: de Take-off ruimte. Zo kunnen we gezamenlijk in alle rust en ruimte het project afronden.

Ons serviceteam staat voor u klaar

Na afname van de schroeftransporteur kunt u rekenen op een betrokken serviceteam dat bekend is met uw situatie en het geleverde schroeftransportsysteem. Mocht zich een onverwachte situatie voordoen, dan hebben zij aan een half woord vaak al genoeg om te kunnen helpen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring