Hoogvullers

Veel toegepast in de branches:

Hoogvullers zijn betrouwbare en bedrijfszekere machines met een lange levensduur. Speciaal ontwikkeld om geautomatiseerd en veilig poeders en granulaten van een lager naar een hoger gelegen gebied te transporteren en veel toegepast in de voedings-, chemische, farmaceutische en kunststofindustrie.

Wat zijn hoogvullers?

Hoogvullers zijn gesloten transportsystemen waarmee u gedoseerd uw poeders, korrels en granulaten kunt toevoegen aan onder andere vullijnen, silo’s en mengtanks. De machine bestaat uit een stortbak met opvoerschroef. Het product wordt gestort in de stortbak waarna de schroeftransporteur het materiaal omhoog transporteert.

Hoogvullers op maat

De hoogvullers die wij leveren, voldoen helemaal aan uw eisen. U bepaalt namelijk wat de uitstorthoogte van de hoogvuller moet zijn. En wilt u de machine inzetten voor meerdere producten of op meerdere locaties? Dan kunnen wij  een verrijdbare versie leveren. Onze systemen voldoen aan uw situatie en niet andersom!

Uw product testen

Onze hoogvullers zijn geschikt voor diverse typen poeders en korrels. Wilt u weten of onze hoogvullers geschikt zijn voor uw product? Dan kunnen wij dit samen met u bepalen in ons testcentrum The Blue Zone.

Veilig werken met een hoogvuller

Moeizaam en riskant gesjouw met zakken over ladders en bordessen behoort tot het verleden. Met de hoogvuller belandt al het materiaal stofvrij en ergonomisch op de juiste plek.

Een opvoersysteem met extra’s

Hoogvullers kunnen bijdragen aan een grotere controle op het doseringsproces. Dit kan bijvoorbeeld de oplosbaarheid van uw product verbeteren. Onze ervaren medewerkers geven u graag praktische tips en adviezen voor een nog hoger rendement.

Wilt u meer weten over onze hoogvullers? Neem dan contact met ons op.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alternatieven om op te voeren die u wellicht ook interessant vindt:

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring