Cement Dino

De Dino DS400 Cement is aangepast voor het verladen van big bags met cement en cementachtigen zoals kalksteen, soda-ash en bentoniet naar bulk opleggers.

De Dino Cement heeft een capaciteit van 80 m3/uur, waar de capaciteit van een standaard Dino 40 m3/uur is. De inloophopper is voorzien van een kruis- of U-mes zodat een heftruckchauffeur de big bags er snel, veilig en eenvoudig in kan storten. Hij hoeft niet uit te stappen om de big bag open te snijden en kan gelijk de volgende big bag halen. Op deze manier is een bulkwagen binnen 30 minuten gevuld.

Op de inloophopper ligt een zeefdek met trilmotor. Deze scheidt de grote brokken en klonten van het cementpoeder. De trilmotor verkleint de brokken zodat deze met de stroom mee kunnen. De inloophopper zelf is voorzien van fluidising pads. Deze spuiten lucht in het product en creëren een ‘luchtfilm’ aan de binnenkant van de inloopbak zodat het product gemakkelijker de schroef in loopt.

Met onze standaarduitvoeringen kunnen wij in veel situaties direct een passende oplossing bieden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat een specifieke uitdaging vaak om een klantspecifieke Dino vraagt. In overleg met onze sales engineer stelt u ook uw eigen Dino samen die perfect is uitgerust voor uw specifieke verlading.


Meer informatie?
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring