Van Beek ontvangt hoog Chinees bezoek

Van Beek BV, fabrikant van schroeftransporteurs, heeft op 24 april een hoge delegatie ontvangen van het Chinese chemieconcern Tianjin Dagu Chemical Industry Co. Ltd. uit Tanggu (district van Tianjin). De Chinezen brachten het bezoek vanwege een opdracht die Van Beek heeft ontvangen in verband met de bouw van een compoundinginstallatie voor een nieuwe plant.

De Chinese delegatie bestond uit leden van het hoger management, engineers, productmanagers en een tolk. De delegatie bezocht een week lang behalve Van Beek ook andere Europese leveranciers voor de nieuwe plant.

Bij Van Beek werd een rondleiding gemaakt door de fabriek en het testcentrum en kennis gemaakt met de divisie Celsius (thermisch schroeftransport). Voorts inspecteerden de Chinezen de in totaal zeven schroeftransporteurs die voor de compoundinginstallatie in productie zijn.

De geavanceerde, roestvaststalen trogtransporteurs zullen worden ingezet voor de productie van de kunststof ABS. De transporteurs mengen de diverse componenten en doseren ze naar een extruder. Tianjin Dagu Chemical Industry produceert behalve ABS ook caustic soda, PVC, kunsthars, pesticide en epoxypropaan. De nieuwe plant heeft een oppervlakte van 282 hectare.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring