XXL-Projecten

Wij maken transportschroeven in alle soorten en maten, maar wist u dat er ook een groot verschil in aantal schroeven per opdracht is? Een XXL-project kan bestaan uit 20 tot 40 transportschroeven die we volledig op elkaar en het klantproces afstemmen. Naast het transporteren van bulkgoederen zowel horizontaal, onder een hoek als verticaal omhoog kunnen deze schroeven ook een bijdrage leveren aan het proces zelf door producten tijdens het transport te wegen, doseren, zeven, comprimeren, bufferen, mengen, verwarmen of koelen.

Ter vervanging van bestaande installatie

Als in de praktijk blijkt dat transportbanden, bakkenelevatoren of vacuümtransportsystemen vanwege bijvoorbeeld vervuiling van het product of hoge onderhoudsfrequenties niet blijken te voldoen kiezen fabrikanten er steeds vaker voor om deze te vervangen door transportschroeven. Want schroeftransportsystemen zijn als open of gesloten systeem onderhoudsarm.

Nieuwe fabriek

We zijn op ons best wanneer we mee kunnen en mogen denken bij de inrichting van een nieuwe fabriek. Alles is dan nog mogelijk: horizontaal en verticaal transport of onder een hoek wanneer er bijvoorbeeld ruimte bespaard moet worden. Besturing op de machines is mogelijk, deze leveren wij in samenwerking met onze partners.

Maar ook bij de optimalisatie van een al draaiende fabriek zetten wij graag ons beste beentje voor. Meer dan eens bleken onze transportschroeven bij uitdagende omstandigheden zoals beperkte ruimte of hoge temperaturen dé oplossing om een product van A naar B te brengen.

Verbindende schakel

Schroeftransportsystemen zijn ideaal als verbindende schakel tussen processystemen. Daarnaast lossen we regelmatig transportvraagstukken op. Indien gewenst testen we voorafgaand aan het ontwerp het loopgedrag van het te transporteren product of geven we de klant de mogelijkheid om zelf testen uit te voeren in ons testcentrum.

Uitgebreide documentatie en CE-markering

Al onze machines zijn voorzien van een CE-markering, duidelijke handleidingen, installatievoorschriften, tekeningen en aanvullende documentatie, zowel digitaal als geprint en direct beschikbaar gesteld bij levering. Aangevuld met onder andere spare parts overzichten, exploded views, onderhouds- en reinigingsvoorschriften en indien van toepassing materiaalcertificaten, atex-conformiteitsverklaringen.

Online klantenportaal

Via ons online klantenportaal is de status van uw bestelling te volgen. De informatie, rechtstreeks uit ons ERP-systeem, kunt u ook na uitlevering blijven raadplegen. Erg handig als u een spare parts list nodig heeft. Het is zelfs mogelijk om via ons klantenportaal direct de benodigde onderdelen te bestellen.

Installatie en onderhoud

Onze industriële projecten zijn inclusief maintenance en services. Wij komen de machines zelf inmeten en onze monteurs vertrekken pas als de installatie naar uw tevredenheid draait. Onderhoud kunt u op afroep laten komen of ondervangen in een onderhoudscontract.

 

Lees meer over verschillende XXL-Projecten

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring