Trog, koker en omega: modellen met inhoud!

Graag zetten we onze drie typen schroeftransporteurs op een rijtje. Bent u klaar voor een modellenshow?

De keurige kokertransporteur
Perfect rond en met een gaaf uiterlijk. De kokertransporteur ziet er superstrak uit want naden of kieren ontbreken. Geheimen zal dit type niet prijsgeven want poeders, korrels en granulaten worden getransporteerd zonder een spoor na te laten. Deze gesloten machine laat geen enkel gas ontsnappen, is desgewenst drukvast en daarmee 100% veilig. Wilt u de binnenboel inspecteren? Kies dan de EasyClean kokertransporteur met uitneembare schroef.

De trouwe trogtransporteur
Komt hij daarom aan zijn naam? Feit is dat de trogtransporteur een graag geziene gast is in de (dier)voedingsmiddelenindustrie. Maar ook de chemische, farma- en de kunststofindustrie zijn fan. Dat komt omdat deze machine superbetrouwbaar is. Hermetisch gesloten om product veilig, stofvrij en hygiënisch te vervoeren. Tevens toegankelijk via optionele deksels voor eenvoudige en grondige reiniging. En wanneer dat laatste ‘on the double’ ofwel supersnel moet, kunt u kiezen voor de SpeedClean trogtransporteur.

De ‘Oh my’ omegatransporteur
Als laatste ons meest luxe model: de Van Beek omegaschroef. Deze doet denken aan een trogtransporteur maar is ingenieuzer. Het zit hem in het Ω (omega)profiel van de deksels. Die oeroude en zeer functionele vorm maakt dat product zonder terugval op hoger gelegen plaatsen terechtkomt. De omegaschroef blinkt namelijk uit in kleine ruimtes waar hij tot aan een hoek van 90 graden kan transporteren. (ATEX-)veilig, hygiënisch en snel. En natuurlijk is ook dit model supereenvoudig en hygiënisch te reinigen.

Wilt u meer weten over de modellen of advies op maat? Maak dan een afspraak.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring