Eindelijk weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten op Solids Rotterdam

Na bijna 2 jaar zonder beurzen en andere evenementen zijn wij op 6 en 7 oktober natuurlijk weer van de partij in Ahoy Rotterdam. Dan wordt Solids Rotterdam, de vakbeurs voor de bulksector weer gehouden. Dit jaar staan we er, net als de editie in 2019, weer met twee stands.

Op stand E103 presenteren we onze hoogvuller. Speciaal ontwikkeld om geautomatiseerd en veilig poeders en granulaten van een lager naar een hoger gelegen gebied te transporteren en veel toegepast in de voedings-, chemische, farmaceutische en kunststofindustrie.

Op stand E101 presenteren we onze Dino bulkwagenvuller. Veelgevraagd in de chemie, de logistieke dienstverlening, op- en overslagbedrijven, bulktransportbedrijven, bij recyclingbedrijven, in de cementindustrie en in de voedingsmiddelenindustrie. En dat is niet vreemd. Veilig en efficiënt bulkgoederen verladen met een beladingsinstallatie betekent een goede en duurzame investering die zich snel terugverdient.

Dit wilt u toch niet missen? We zien u graag op 6 en 7 oktober in Rotterdam.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring