Stortkabinet voor veilige verlading en stofvrije werkplek

Onderschat niet de hoeveelheid fijnstof die vrijkomt bij het verladen van stortgoed. Of het nu met een schep, vanuit een zak, big bag of shovel gebeurt. Voor een Arbo veilige verlading en het terugdringen van fijnstof is ons stortkabinet een ideale oplossing. Daarbij beschermt een stortkabinet niet alleen tegen stofemissies, het verhoogt ook de productiecapaciteit en minimaliseert het productverlies.

Passende oplossing voor iedere situatie
Bij het verladen van stortgoed of het storten van lege zakken komt vaak veel stof vrij. Door het kabinet uit te rusten met extra’s kan Van Beek voor iedere situatie een passende oplossing bieden.

Veilig
Met een stofafzuiging op het kabinet kan bijvoorbeeld een niet-gevaarlijke gebied (NGG) ontstaan. In andere gevallen kan de zone worden afgeschaald naar een veiliger niveau (van ATEX 21 naar ATEX 22).

Productieverhogend
Een stortkabinet beschermt niet alleen tegen stofemissies, het verhoogt ook de productiecapaciteit en het ontstoffingssysteem minimaliseert het productverlies. Voor iedere situatie kan Van Beek een passende oplossing bieden. Zo kunnen zakken handmatig geledigd worden op ergonomische werkhoogte. Bij het inpassen van ons stortkabinet houden we altijd rekening met de ruimte die de operator nodig heeft om zich vrij en veilig te kunnen bewegen. Voor het ledigen van big bags bevestigen wij een big bag aandockmechanisme.

Extra opties
Bij een zakkenstortkabinet zijn tal van uitbreidingen mogelijk. Zo is deze te combineren met een big bag losstation. Daarnaast kan Van Beek een zakkenverdichter aansluiten voor het comprimeren van  lege zakken.

Ook kunt u uw zakkenstortunit uitbreiden met opties als een deur open/dicht melder, een elektronisch slot op de deur, een geïntegreerde stoffilter, een reinigingsluik, een magneetzeef, een sensor, een controlezeef, een filterunit, een klontenbreker, en meer.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring