Koninklijke belangstelling voor Smart Dino

Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn liet zich op 24 april jl. op de Hannover Messe uitgebreid voorlichten over de toepassing van Smart Industry op onze Dino bulkwagenvuller. Wij voelen ons erg gevleid met deze prinselijke belangstelling. Prins Constantijn bezocht op de beurs het Holland IT & Smart Industry House. Daar raakte hij in gesprek met Eveliene Langedijk, directeur van UVS Industry Solutions. Langedijk gebruikte onze hoogvuller (op de foto zichtbaar achter Prins Constantijn) om uit te leggen hoe met behulp van software en big data slim onderhoud aan onze Smart Dino kan worden uitgevoerd.

Smart Dino
Eveliene Langedijk is onze partner bij het ontwikkelen van Smart Industry op de Dino mobiele bulkwagenvuller.  Zij sprak met prins Constantijn onder meer over smart asset & maintenance management, predictive modellen en remote monitoring. “We hadden het over wat er allemaal mogelijk is op dit gebied, wat Van Beek er al mee doet en wat de voordelen daarvan zijn”.

Slim onderhoud met big data
De aanwezigheid van onze hoogvuller maakte het voor Langedijk eenvoudiger om uit te leggen hoe alles in de praktijk werkt. “De Dino was te groot om op de stand neer te zetten. Dus heb ik uitleg gegeven aan de hand van deze kleinere hoogvuller die veel overeenkomsten met de Dino heeft.”

Wilt u meer weten over onze Smart Dino lees dan het artikel: De ‘Smart Dino’, een logische stap in kostenbesparing

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring