Van eerstejaars stagiaire naar Sales Support

Wie Van Beek belt, heeft normaal gesproken een grote kans Birgit aan de lijn te krijgen. De afgelopen maanden was ze echter met zwangerschapsverlof. Ze is 18 augustus bevallen van een prachtig meisje, Maud genaamd.

De broer van Maud, Job, is 22 augustus 3 jaar geworden. Het is dus allemaal niet nieuw meer voor Birgit. Vanaf 4 december a.s. versterkt ze ons team weer. Is dat een moeilijke overschakeling? “Nou, het is ook wel lekker om weer even iets anders te doen dan pampers verschonen en flesjes maken. Gewoon weer even je hersenen gebruiken”, vertelt ze. Tot die tijd weet Birgit zich thuis nog prima te vermaken. “Totdat ik weer moet gaan werken ga ik lekker genieten van Maud en Job, voor je het weet zijn ze 18.”

Meteen na haar opleiding als secretaresse begon Birgit voor Celsius, maar in tien jaar is haar takenpakket fors uitgebreid, vooral richting verkoop(ondersteuning) en marketing voor Van Beek.

“Mijn eerste kennismaking met Van Beek was in 2003, ik heb mijn allereerste snuffelstage van de opleiding directiesecretaresse/managementassistente bij Van Beek gedaan. Ik ging na mijn opleiding aan de slag als secretaresse voor Celsius en daarna steeds meer richting verkoop/marketing. Inmiddels regel ik beurzen en organiseer ik evenementen zoals bijvoorbeeld de ‘Solids Select Lunch’ die Van Beek nu al jaren organiseert in samenwerking met vakblad BULK. Ik ben ook verantwoordelijk voor onze nieuwsbrief die ongeveer eens per zes weken verschijnt en breng sinds 3 jaar offertes uit voor schroeven. Later kwam daar ook nog een deel spareparts bij. Kortom, mijn werkdag is eigenlijk geen dag hetzelfde en ik leer nog steeds elke keer iets bij.”

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring