Afstudeerders versterken team van Beek

Op dit moment hebben we bij Van Beek een vijftal afstudeerders die we graag even kort voorstellen. Vier van de vijf stagiairs voeren hun stage uit in duo’s. Lars en Patrick zijn een duo, Maikel en Twan zijn een duo en Jasper doet zijn stage alleen.

Het eerste duo bestaat uit Lars Kleverwal (21) en Patrick Brouwers (21) twee technisch bedrijfskundigen van de Avans Hogeschool. Lars en Patrick zijn bezig met het Dino 4.0 project, dat betekent dat ze een preventief onderhoudsysteem ontwikkelen voor de welbekende Dino bulkwagenvuller waardoor service steeds voorspelbaarder wordt. Patrick zet de data om naar bruikbare informatie en Lars gaat kijken welke acties hieraan verbonden kunnen worden. Het doel is om hiermee van reactieve naar proactieve service en onderhoud te gaan.

Uiteraard werken Lars en Patrick het grootste deel van hun stage thuis, op de maandag en donderdag wisselen ze echter hun sweaters om voor overhemden en werken ze onder het genot van een heerlijke kop thee op locatie in Drunen. Ze zijn er namelijk achter gekomen, dat Van Beek een heel ruim theeassortiment heeft. In juli hopen Lars en Patrick af te studeren als volwaardig ingenieurs.

Het andere duo bestaat uit Maikel Megens (22) en Twan Janssen (24), werktuigbouwkundige studenten op Avans Hogeschool. Het afstudeerproject van Twan en Maikel is een opdracht van het start up bedrijf “Zavhy”, waar de expertise van Van Beek toegepast kan worden. De vooruitgang in de bouw staat al een tijdje stil maar dit afstudeerproject gaat hier verandering in brengen. Veel kunnen we niet vertellen over ons project maar het heeft te maken met het optimaliseren van 3D beton printen. Maikel en Twan werken ook drie dagen vanuit huis en twee dagen op locatie in Drunen.

De laatste stagiair die we voor willen stellen is Jasper Versteeg (24), student bedrijfskunde aan Luzac Hogeschool. Tijdens zijn afstudeerstage zal hij onderzoek doen naar en het implementeren van een methode voor leveranciersbeoordelingen. Jasper gaat verder waar een vorige stagiair gestopt is, er is namelijk al een concept bedacht voor het beoordelen van leveranciers en de gevolgen hiervan. Jaspers taak is om hetgeen dat bedacht is ten uitvoer te brengen. Aan het einde van zijn stage hoopt hij een prototype te hebben ontwikkeld die een automatisch overzicht moet bieden voor Van Beek over de performances van leveranciers.

Tot begin juli lopen ze nog stage bij ons, we wensen jullie veel succes en plezier toe tijdens jullie stageopdrachten. We zien uit naar de eindresultaten!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring