Steinkühler kiest voor Dino bulkwagenvuller

Steinkühler is gespecialiseerd in het transport van poeders en vloeistoffen (voornamelijk voor de voedingsmiddelenindustrie) en marktleider op dit gebied in Europa. Voor hun vestiging in Krefeld (waar stortgoed verladen wordt vanuit bigbags in silowagens) vonden zij in de Dino Silverline van Van Beek een veilige en snelle oplossing voor het verladen van stortgoed.

‘Voorheen gebruikten wij de conventionele methode voor het vullen van silowagens door bigbags boven de silowagen te legen met behulp van een heftruck. Doordat we nu de Dino Silverline hiervoor inzetten werken we niet alleen snel, maar nu ook veilig. Het is immers niet meer nodig dat er zich een persoon bovenop de silowagen bevindt” aldus Stefan Heger van Steinkühler.

Dino Silverline

Het is de kracht van Van Beek, dat iedere machine uniek ontworpen wordt en volgens klantspecificatie gebouwd. Zo ook de Dino bulkwagenvullers waarvan er wereldwijd al ruim 350 zijn verkocht.

Echter de Dino® DR300 SilverLine, die bij Steinkühler ingezet wordt voor het vullen van silowagens, is een standaard turn-key bulkwagenvuller en uit voorraad leverbaar. De basiscapaciteit is 40 m³ per uur (resp. 80 m³ per uur) en voldoet volledig aan de CE-normering, ARBO-wetgeving, ARAB, TUV etc.

Steinkühler Duitsland

Als familieonderneming baseert Steinkühler zich op betrouwbaarheid, deskundigheid, innovatie en kwaliteit op het gebied van transport over de weg, silo- en containertransport en de reiniging van silowagens. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rheine en de nevenvestigingen in Krefeld en Barby. Steinkühler beschikt over 270 voertuigen, waaronder 210 silo- en tankwagens en 60 aangepaste vrachtauto’s.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring