Van Beek lanceert de verbinding tussen hygiëne en schroeftransport: Hypreme

Hygiëne en schroeftransport komen samen in de naam Hypreme. Een nieuw concept van Van Beek waarbij beheersbaarheid van hygiëne het uitgangspunt is. Speciaal ontwikkeld voor food, pharma en chemie. Het complete ontwerp staat in het teken van het voorkomen van microbacteriële groei en het grondig kunnen reinigen en inspecteren. Daarmee biedt Hypreme beheersbaarheid in productieprocessen waarbij alles draait om hygiëne.

Unieke oplossingen dankzij unieke combinaties

Met het Hypreme concept wordt elk systeem volledig op uw productieproces afgestemd. Immers, aan hygiëne in de pharma worden andere eisen gesteld dan in de vleesverwerkende industrie. Van Beek levert daarom geen kant-en-klare oplossing maar stelt een technisch concept met u samen dat optimaal rekening houdt met de gestelde hygiëne-eisen. Door gezamenlijk de juiste keuzes te maken uit materialen, afwerkingsniveau’s, lageringen, afdichtingen, aandrijvingen en inspectie- en reinigingvoorzieningen, maakt Hypreme elke gewenste combinatie in hygiënisch schroeftransport mogelijk.

Hypreme legt de juiste verbindingen tussen de kennis van onze speciaal opgeleide engineers, productiemedewerkers, leveranciers van componenten en materialen, instituten (TNO en EHEDG) en de behoeften binnen het productieproces van u. Samen vormen deze elementen het recept voor een uniek hygiënisch schroeftransportsysteem.

Zakendoen met de experts op het gebied van schroeftransport

Van Beek is al jaren de norm in schroeftransport en met Hypreme zetten we opnieuw een belangrijke stap. Het doel: hygiëne verbinden met schroeftransport en laten zien dat er veel meer mogelijk is dan u denkt. Van Beek heeft een ijzersterke technische know how in het domein van schroeftransport. Met Hypreme koppelen we die aan hygienic design voor systemen waaraan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne gelden.

De norm in schroeftransport, de top in hygiëne: Hypreme

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring