Van Beek introduceert Sisca, een online maatwerk configurator

Met de introductie van Sisca, een online configurator voor schroeftransporteurs, toont Van Beek opnieuw zijn innovatieve kracht. De unieke maatwerk-tool maakt 24/7 de kennis en kunde van Van Beek beschikbaar. “Met Sisca bieden we klanten een voor onze sector ongeëvenaarde mogelijkheid om nagenoeg real-time een maatwerk offerte te ontvangen, inclusief levertijd”, zegt Perry Verberne, directeur van Van Beek.

Met de innovatieve configurator zet Van Beek een nieuwe stap in het configuratieproces van een schroeftransporteur. Sisca stelt relaties van Van Beek in staat om zelf een maatwerkoplossing te configureren, die op basis van zowel prijs als levertijd interessant is. Hierdoor is het mogelijk om binnen het beschikbare budget een schroeftransporteur te configureren zónder in te leveren op de hoge kwaliteitsstandaard, waar Van Beek bekend om staat.

Sisca voorbeeld NL

Revolutionaire tool
Verberne: “Het stuk kennis dat in de hoofden van onze engineers zit, delen we nu met onze klanten. De online engineer is zeker geen vervanging van onze sales engineers, het vangt enkel de eerste informatiebehoefte van onze klanten op wat betreft prijs en levertijd.” De directeur is trots op de in-huis ontwikkelde, revolutionaire tool. Want waar bestaande configuratietools in de machinebouw alleen de mogelijkheid bieden standaard modules aan elkaar te koppelen, blinkt Sisca uit in doordacht maatwerk. De online engineer houdt hierbij altijd rekening met het type product en procesvoering van de klant. Het biedt een ruime hoeveelheid aan mogelijkheden wat betreft specificaties, zoals de gewenste bouwvorm, het materiaalsoort, verschillende reinigingsmogelijkheden en of de schroeftransporteur bijvoorbeeld geplaatst wordt in een omgeving waar ATEX-richtlijnen van kracht zijn.

3D-model
Kortom, de innovatieve online engineer is zeer gebruiksvriendelijk, kent een logische opbouw en stelt gebruikers via een eigen account in staat om projecten te beheren. Sisca maakt het mogelijk om op ieder gewenst tijdstip geadviseerd te worden over het best passende schroeftransportsysteem. Binnen een uur wordt de ontworpen configuratie niet alleen als offerte gemaild, maar ook als volledig uitgewerkt 3D-model. “Persoonlijk contact met onze specialisten blijft in elke fase van het configuratieproces mogelijk. Sisca is tenslotte een unieke aanvulling, geen vervanging van de ruim 80 jaar aan kennis en ervaring die Van Beek rijk is”, aldus Verberne.

Ook benieuwd naar onze nieuwe revolutionaire online engineer Sisca? Probeer hier hoe Sisca u kan helpen bij het samenstellen van uw eigen schroeftransporteur!

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring