Bremat Holland BV vraagt volledige flexibiliteit in schroeftransport

Bremat uit ’s-Hertogenbosch betrekt de laatste jaren frequent verschillende schroeftransporteurs bij Van Beek voor hun volautomatisch mobiele mortelinstallaties. Hun wisselende vraag sluit prima aan op de flexibiliteit van Van Beek en resulteert in een constante afname.

Oplossing voor wisselende vraag

Al 22 jaar betrekt Bremat schroeftransporteurs bij Van Beek. Sinds 2009 is de samenwerking intensiever geworden. Alexander Tinus, sales engineer bij Bremat, legt uit waarom: “Wij zijn voor onze schroeftransporteurs overgestapt naar Van Beek omdat wij ontevreden waren over onze toenmalige schroevenleverancier. Onze behoefte werd meer wisselend in lengtes en type aandrijvingen. Tevens hebben wij een grote leverbetrouwbaarheid nodig, aangezien gemiddeld elke week één vrachtwagen de productiehal verlaat en we geen vertraging op de schroeven kunnen gebruiken. Roel Kneepkens van Van Beek bood ons daarop een oplossing die precies paste. Wij waren en zijn nog steeds erg blij met de service en flexibiliteit van Van Beek”.

Snel, veilig en stofvrij transport van cementpoeder en EPS granulaat

Bremat gebruikt de schroeftransporteurs voor het snel, veilig en stofvrij transporteren van cementpoeder. Ook worden de transporteurs ingezet voor het transporteren van EPS granulaat, ofwel piepschuim bolletjes. De schroeven laten nauwelijks restproduct achter en zijn gemakkelijk reinigbaar. Bijkomend voordeel is dat ze een lange levensduur hebben en weinig onderhoud vergen.

De uitvoeringen voor Bremat zijn trog- en pijptransporteurs in verschillende lengtes. Op maat gemaakt en in staal uitgevoerd met een zwarte coating. De trogtransporteur draait het product uit het compartiment, daarna vervoert de pijptransporteur ofwel kokertranporteur het product naar de mixer. Doorgaans worden bestelseries van tien stuks door Bremat afgenomen. Alexander Tinus benadrukt “Mijn ervaring met Van Beek is super! De Van Beek medewerkers denken met ons mee en zijn eerlijk. Ik kan niets anders roepen. En dat geldt niet alleen voor de verkoop, ook de mensen van de planning en werkvoorbereiding. En via de website van Van Beek kunnen wij eenvoudig de ‘spare part list’ inzien en de tekeningen van geleverde transporteurs bekijken”.

Over Bremat Holland BV

volledige flexibiliteit in schroeftransport Bremat is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van volautomatische mobiele installaties voor het mengen en verpompen van zandcement- en zelfnivellerende vloermortels. Daarnaast biedt Bremat oplossingen voor het mengen en verpompen van onder andere schuimbeton en EPS isolatiemortel. De hoofdvestiging van Bremat is in ‘s-Hertogenbosch. Hier vindt onder andere assemblage, service en ontwikkeling van nieuwe producten plaats. Daarnaast heeft Bremat een vestiging in Hongarije waar productie van onderdelen en logistieke handelingen zoals op- en overslag en internationale transporten plaatsvinden.

Bremat Holland BV is een onderneming die in 1963 als eerste op de markt kwam met de vloerspeciemixertransportmachine. In 2000 ontwikkelde Bremat de eerste machine voor het automatisch produceren en transporteren van traditionele zandcementdekvloeren (chapevloeren). Daarna kwam in 2004 de eerste volledig geautomatiseerde vloeimortelinstallatie voor het aanleggen van zelfnivellerende vloeivloeren tot stand.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring