Van Beek, de beste keuze voor duurzaam schroeftransport

Energie besparen, hergebruik én minder CO₂-uitstoot zijn belangrijker dan ooit: voor u, voor ons én voor het milieu. Een groenere procesindustrie bereiken we samen. Hier vindt u hoe wij hier als Van Beek aan bijdragen. 

Uniek maatwerk
Schroeftransport is, in vergelijking met andere transporttechnieken, een van de meest duurzame oplossingen voor bulkgoed handling. Het energieverbruik is, in vergelijking met alternatieve transportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld luchttransport, heel laag. Daarnaast zijn onze maatwerk schroeftransporteurs perfect aan te passen aan het product en aan de omgeving waarin ze komen te staan. Bovendien hebben ze een lang leven en soms zelfs nog een tweede of derde leven via ons Refurbished programma. Schroeftransport kan het energieverbruik verminderen, processen automatiseren en is onderhoudsarm. Wij stemmen alle elementen zoals bijvoorbeeld lengte, opvoerhoek, toerental, vullingsgraad en capaciteit zorgvuldig af op de unieke situatie en doelen van de klant. Hierdoor zal schroeftransport dus bijdragen aan meer efficiëntie binnen een bedrijf en dus bijdragen aan verduurzaming.

Duurzaam produceren
Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met 1300 zonnepanelen op ons dak, wekken wij onze eigen energie op. Schroeftransporteurs produceren gebeurt met zo min mogelijk gebruik van materiaal. Afval wordt afgevoerd voor hergebruik én we recyclen waar mogelijk. Samen met onze partners zorgen we dat het milieu zo min mogelijk wordt belast.

Wij zijn CO₂-neutraal
Van Beek voldoet aan scope 1 van de CO₂-footprint! Dit betekent dat wij onze uitstoot meten én aantoonbaar verminderen met maatregelen zoals zonnepanelen, elektrische voertuigen en warmteterugwinning uit ventilatielucht.

Een leven lang
Schroeftransporteurs, schroefwarmtewisselaars en Dino bulkwagenvullers zijn pas afgedankt als ze niet meer werken maar dat komt gelukkig weinig voor. Van Beek producten zijn écht op maat gemaakt, hierdoor treedt amper slijtage op. We zeggen weleens ‘schroeftransport van Van Beek is er voor het leven.’ Wat van hoge kwaliteit is, gaat lang mee, en dat is te zien bij al onze machines. Van Beek machines die niet meer nodig zijn, kopen wij terug via ons Refurbished programma. Ze worden dan volledig gereviseerd. Zo krijgen onze producten een tweede leven of soms zelfs derde leven, mét garantie.

 

Uw vraag, onze oplossing
Schroeftransport is onze specialiteit. Wij verkopen, ontwikkelen, produceren, installeren en onderhouden schroeftransportsystemen, bulkwagenvullers en schroefwarmtewisselaars voor het interne transport van vaste, pasteuze en/of kleverige stoffen. Wilt u meer weten? Neem dan vooral contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws & projecten?

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2024 Transportschroeven- en machinefabriek Van Beek B.V. | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Cookieverklaring